2η ημέρα στο Παρίσι με Βασιλιά στο Chatrier

Για πρώτη φορά μετά την ήττα του από τον Ράφαελ Ναδάλ στον ημιτελικό του 2019, ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο Roland Garros και είναι έτοιμος για μια από τις τελευταίες του παραστάσεις στο Philippe Chatrier.

Ο 39χρονος Ελβετός, θα αγωνιστεί στο τρίτο του τουρνουά στη σεζόν, μετά τις σύντομες παρουσίες σε Κατάρ (Μπασιλασβίλι) και Γενεύη (Αντουχάρ) και το απόγευμα της Δευτέρας (17:00GR) θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Ίστομιν που προέρχεται ζεστός από το προκριματικό ταμπλό όπου σημείωσε

τρεις νίκες.

Φυσικά και ο 34χρονος Ουζμπέκος βλέπει ως χρυσή ευκαιρία να “γράψει” μια νίκη απέναντι στον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών, έχοντας 7 ήττες σε ισάριθμα ραντεβού με τον Ρότζερ Φέντερερ στο ATP Tour

Στο 2ο γύρο ο νικητής διασταυρώνεται με τον αντίστοιχο του ζευγαριού Τσίλιτς-Ριντερκνές που αγωνίζονται λίγο νωρίτερα (15:30GR).

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης ημέρας των αγώνων στο Παρίσι, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του φιλόδου Γιάνικ Σίνερ με τον γηπεδούχο Πιερ-Χιουζ Ερμπέρ στο ξεκίνημα της ημέρας (12:00GR) στο Suzanne Lenglen ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον επικίνδυνο Αλεξάντερ Μπούμπλικ στο Philippe Chatrier (14:00GR).

Ο Μεντβέντεφ, Νο2 του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά, ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Roland Garros, στην 5η του συνεχόμενη συμμετοχή στο Γαλλικό Όπεν (0-4).

Ίσνερ-Κουέρι, Ρουντ-Περ, Τσονγκά-Νισιόκα και Γκοφάν-Μουζέτι τα υπόλοιπα ματς που ξεχωρίζουν στους άνδρες.

Στις γυναίκες, η Ίγκα Σφιόντεκ θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στο Παρίσι, προερχόμενη από την κατάκτηση του τίτλου στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας στη Ρώμη. Η 20χρονη Πολωνή, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό court (12:00GR) με αντίπαλο την 20χρονη Σλοβάκα, Νο101 στον κόσμο, Κάγια Γιουβάν.

Στο τελευταίο ματς του Philippe Chatrier (22:00GR), η Σερίνα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Ιρίνα Μπέγκου ξεκινώντας την αναζήτηση του 24ου Grand Slam της καριέρας της.

Αντρέσκου Ζίντανσεκ, Μουγκουρούθα-Κόστιγιουκ και Οσταπένκο-Κένιν τα υπόλοιπα γυναικεία παιχνίδια που ξεχωρίζουν τη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

Court Philippe-Chatrier (έναρξη 13:00GR)
Kaja Juvan v. Iga Swiatek [8]
Alexander Bublik v. Daniil Medvedev [2]
Denis Istomin [Q] v. Roger Federer [8]

όχι πριν τις 21:00GR
Serena Williams [7] v. Irina-Camelia Begu

Court Suzanne-Lenglen (έναρξη 12:00GR)
Jannik Sinner [18] v. Pierre-Hugues Herbert
Laura Siegemund v. Carolina Garcia
Sofia Kenin [4] v. Jelena Ostapenko
Jo-Wilfried Tsonga v. Yoshihito Nishioka

Court Simonne-Mathieu (έναρξη 12:00GR)
Alize Cornet v. Harmony Tan
Casper Ruud [15] v. Benoit Paire
Marin Cilic v. Arthur Rinderknech
Garbine Muguruza [12] v. Marta Kostyuk

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post 2η ημέρα στο Παρίσι με Βασιλιά στο Chatrier appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα