Νίκες για Σαμπαλένκα και Αζαρένκα

Οι δυο μεγάλες ελπίδες της Λευκορωσίας για τίτλο στο Παρίσι φέτος, ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Roland Garros.

Αρίνα Σαμπαλένκα και Βικτόρια Αζαρένκα, κέρδισαν στις πρεμιέρες τους στο δεύτερο Grand Slam της χρονιάς και αμφότερες έπεισαν με την απόδοση που έπιασαν, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Μετά από 77 λεπτά αγώνα, η Σαμπαλένκα αρχικά, Νο3 του

ταμπλό, επικράτησε της άλλοτε Νο1 τενίστριας κόσμου στα Juniors, Άννα Κόνιου, με 6-4, 6-3 και “σφράγισε” τη θέση της στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσά της, Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς.

Η Σασνόβιτς από την πλευρά της, απέκλεισε με 6-3, 3-6, 6-3 την Νταϊάν Πάρι.

Όσον αφορά την Αζαρένκα τώρα, στο προτελευταίο χρονικά ματς της ημέρας στο Philippe Chatrier, ξεπέρασε το εμπόδιο της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, σε μια μάχη ανάμεσα σε δυο πρώην Top5 τενίστριες του Tour.

Η 31χρονη, Νο16 τενίστρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή, επικράτησε με 6-4, 2-6, 6-3 και στη συνέχεια του θεσμού θα βρει απέναντί της την 18χρονη Δανέζα, Κλάρα Τάουσον, που αποτελεί σπουδαίο project στο γυναικείο τένις.

Βερόνικα Κουντερμέτοβα και Κατερίνα Σινιάκοβα προκρίθηκαν επίσης στον 2ο γύρο, θέτοντας εκτός τις Αμάντα Ανισίμοβα και Μαρί Μπουζκόβα, αντίστοιχα.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νίκες για Σαμπαλένκα και Αζαρένκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα