Generali Open: Απαιτητική πρόκριση για τον Τιμ (vids)

Ο Ντομινίκ Τιμ πήρε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική νίκη κόντρα στον συμπατριώτη του Σεμπάστιαν Όφνερ (Νο235) για να προκριθεί στον προημιτελικό του Κίτσμπουελ και να συνεχίσει την καλή πορεία του στο τουρνουά. Ο 28χρονος χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 2 ώρες αγώνα και με σκορ 6-2, 3-6, 6-3 και σφράγισε το ραντεβού με τον Γερμανό Γαννίκ Χάνφμαν (Νο140) για μια θέση στους “4” του Generali Open.

Στο 1ο set, ο Ντόμι δεν άργησε να πάρει

προβάδισμα σημειώνοντας γρήγορα break και φθάνοντας σχετικά εύκολα στο 4-2. Ο Όφνερ κατάφερε να πιέσει μόνο στο 4ο game όπου είχε break point, χωρίς όμως να καταφέρει να σπάσει το service του αντιπάλου του. Το set κατέληξε στα χέρια του Τιμ που έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

POV: Backhand coming at you #CroatiaOpenUmag pic.twitter.com/kesccWdIZL

Tennis TV (@TennisTV) July 27, 2022

Ο Όφνερ κατάφερε να αντιδράσει στο 2ο κομμάτι του παιχνιδιού, και ανεβάζοντας κατακόρυφα τα ποσοστά του στα service games του παραχωρώντας μόλις 5 πόντους συνολικά, πέτυχε το καθοριστικό break στο 6ο game (2-4), για να ισοφαρίσει στο ματς.

Ο Τιμ κινδύνεψε να μείνει πίσω δύο φορές στο 3ο set, καθώς δέχτηκε δύο συνεχόμενα break αλλά παρέμεινε ψύχραιμος και απάντησε σπάζοντας και αυτός το service του Όφνερ για να σημειώσει το 2-2. Το game που έκρινε το ματς ήρθε στο 4-3, όπου ο 28χρονος πέτυχε το break και λίγη ώρα αργότερα “σφράγισε τη νίκη και την πρόκριση στον προημιτελικό του Κίτσμπουελ.

The fighting spirit @domithiem holds strong to defeat compatriot Ofner 6-2 3-6 6-3 and make the Kitzbuhel quarter-finals!#GeneraliOpen pic.twitter.com/jeUUhVIuGP

Tennis TV (@TennisTV) July 27, 2022

Αυτή ήταν η 7η νίκη για τον Αυστριακό στους τελευταίους 9 αγώνες του, που φαίνεται να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον παλιό εαυτό του. Ο προημιτελικός κόντρα στον Χάνφμαν θα διεξαχθεί αύριο (όχι πριν τις 16:00GR).

GENERALI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη 

The post Generali Open: Απαιτητική πρόκριση για τον Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα