Τιμ: Ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή (vids)

O Ντόμινικ Τιμ δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά από τον τραυματισμό του στον καρπό που τον κράτησε εκτός κορτ από τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Αυστριακός και πρώην Νο3 του κόσμου (Μάρτιος 2020), δεν έχει καταφέρει να εμφανιστεί στο Tour μετά από τον αγώνα κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό στο Mallorca Open.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 28χρονος δείχνει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, κάνοντας προπόνηση υπό

τις οδηγίες του Τζες Γκριν (πρώην γυμναστή του Άντι Μάρεϊ), λίγες ημέρες πριν από την επανεμφάνισή του στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι (17-19 Δεκεμβρίου), όπου θα συμμετάσχει μαζί με τους Ράφα Ναδάλ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Ντένις Σαποβάλοφ, Κάσπερ Ρουντ και Άντι Μάρεϊ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Thiem (@domithiem)

“Μετά από 2 μήνες σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας, ήρθε επιτέλους η ώρα για να κυνηγήσουμε τον ήλιο”, ανέφερε ο Αυστριακός. 

Μετά από το Άμπου Ντάμπι, ο Τιμ θα μεταβεί στο Σίδνεϊ για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην 3η έκδοση του ATP Cup (1-9 Ιανουαρίου), με την Αυστρία να συμμετέχει στον Β’ όμιλο μαζί με τις Ρωσία, Αυστραλία και Ιταλία.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τιμ: Ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα