Θρίαμβος για Σουάρεζ-Ναβάρο! – VIDEO

20:57 8/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Κάρλα Σουάρεζ-Ναβάρο, με τη στήριξη ενός εκστασιασμένου ισπανικού κοινού, απέκλεισε την Ελίνα Σβιτολίνα για τον δεύτερο γύρο του Premier Event της Μαδρίτης!

Η άξια και, ουσιαστικά μοναδική, εκπρόσωπος του one-handed backhand στο γυναικείο τουρ, Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο πήρε, ίσως, την πιο απολαυστική νίκη της στη σεζόν σε πάτριο έδαφος!

Η έμπειρη Ισπανίδα έκανε έναν φοβερό τακτικά αγώνα για να κερδίσει με ανατροπή την δεινή baseliner Ελίνα Σβιτολίνα με 2-6, 7-6(3), 6-4 και να προκριθεί στον τρίτο γύρο της Μαδρίτης μέσα σε πανδαιμόνιο από το τοπικό κοινό!

Μιλάμε για

ένα μεγάλο επίτευγμα για την Ισπανίδα αθλήτρια που μετά από ένα κακό πρώτο σετ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να πραγματοποιήσει τη δύσκολη αποστολή της ανατροπής με το κοινό να την βοηθά αλλά και να την ενοχλεί σε κάποιες περιπτώσεις με τη φασαρία που έκανε κατά τη διάρκεια των πόντων.

Το επικό τελευταίο game ήταν όλα τα λεφτά με τη Σβιτολίνα να σώζει τέσσερα match point, να έχει break point ευκαιρία και τελικά σε έναν πόντο που η Ναβάρο γλίστρησε(!), η Σβιτολίνα έκανε αβίαστο δίνοντας τη νίκη στην Ισπανίδα.

Διασταυρώνεται, λογικά, με την Γιοχάνα Κόντα στον επόμενο γύρο.

Τρίτη, 8/5: 2ος γύρος Madrid Open

Kr. Pliskova (Czech Republic) beat Sorribes Tormo (Spain) 7-5 6-2

Halep (Romania) beat Mertens (Belgium) 6-0 6-3

Kvitova (Czech Republic) beat Puig (Puerto Rico) 6-3 7-6(8)

Suarez Navarro (Spain) beat Svitolina (Ukraine) 2-6 7-6(3) 6-4

Kasatkina (Russia) beat Cirstea (Romania) 6-3 6-1

WOMEN’S DRAW | OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Θρίαμβος για Σουάρεζ-Ναβάρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα