Θρίαμβος για Χριστοφή και Παύλου στο Ηράκλειο

Μπορεί η Έλενα Χριστοφή και η Δήμητρα Παύλου να μην κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό του μονού, όμως λίγες ώρες μετά ένωσαν τις δυνάμεις τους στο διπλό, επικρατώντας στον τελικό των Νο1 του ταμπλό Τζόρτζια Πίντο (Ιταλία) και Ρίσα Ουσιγίμα (Ιαπωνία) με 6-3, 7-6(8) κατακτώντας τον τίτλο του τουρνουά των 15.000$ στο Ηράκλειο.

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες χρειάστηκαν 96 λεπτά, για να κάμψουν την αντίσταση των έτερων φιναλίστ, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια των set,

αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο κατάφεραν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη. 

Μπορεί στο 1ο set να έμειναν πίσω με 1-3, ωστόσο κατακτώντας τα επόμενα 5 games έφτασαν στο 6-3 κάνοντας δικό τους το 1ο set του τελικού. 

Ακόμα και στο δραματικό 2ο set, Χριστοφή και Παύλου επέστρεψαν από το 3-4 και 4-5 οδηγώντας το set στο tie-break εκεί που επικράτησαν με 10/8 κλείνοντας την αναμέτρηση με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. 

Για την Χριστοφή αυτός ήταν ο 2ος σερί τίτλος στο Ηράκλειο στα διπλά μετά από εκείνον της περασμένης εβδομάδας με παρτενέρ την Μάρθα Ματούλα, ενώ για την Παύλου αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος τίτλος σε τουρνουά γυναικών ITF

Θάνος Σταθόπουλος

The post Θρίαμβος για Χριστοφή και Παύλου στο Ηράκλειο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα