Θρίαμβος Μπάρτι στο Μαϊάμι! – VIDEO

Με μια άριστα εκτελεσμένη στρατηγική, η Άσλεϊ Μπάρτι επικράτησε της Καρολίνα Πλίσκοβα στον τελικό του Μαϊάμι κατακτώντας το σπουδαιότερο τρόπαιο της καριέρας της!

Τα πήρε όλα και έφυγε η Άσλεϊ Μπάρτι από τη Φλόριντα!

Η 22χρονη Αυστραλή τενίστρια με τη διαρκή πρόοδο στο τουρ την τελευταία διετία, είδε όλο το επιστέγασμα της βελτίωσής της αυτήν την εβδομάδα στο Μαϊάμι κατακτώντας τον, μακράν, σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της!

Η βραχύσωμη τενίστρια έκανε το τέλειο τακτικά ματς κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα για να την κερδίσει ελεγχόμενα με 7-6(1),

6-3 φθάνοντας στον τέταρτο και σημαντικότερο τίτλο της που την στέλνει για πρώτη φορά στο Τοπ10 της WTA στη θέση Νο9!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το χτύπημα που έκανε όλη τη διαφορά στον τελικό του Σαββάτου ήταν το πανέμορφο backhand slice της Αυστραλής που έστελνε διαρκώς σε πολύ άβολες γωνίες την big hitter Τσέχα που προτιμά να ελέγχει αυτή τα ράλι κάνοντας τις απολύτως απαραίτητες κινήσεις.

Η Μπάρτι την έβγαλε από αυτή τη “ζώνη άνεσης” και ανταμείφθηκε δεόντως για αυτό κάνοντας και άλλα πράγματα σωστά.

Το σερβίς της ήταν σε τέλεια μέρα (έβγαλε 12 άσους έναντι μόλις πέντε της πολύ ψηλότερης Πλίσκοβα) ενώ από τη baseline, όποτε τραβούσε την σκανδάλη αυτό γινόταν μεθοδευμένα και πολύ αποτελεσματικά.

Η Πλίσκοβα δεν μπόρεσε να βρει την παραμικρή λύση σε όλα αυτά τα “ερωτήματα” που της έθεσε η Μπάρτι και έμεινε με τη χαρά της συμμετοχής σε έναν σημαντικό τελικό που ήταν ένα μεγάλο βήμα προόδου και για αυτήν.

Σάββατο, 30/3: Τελικός Miami

Barty (Australia) beat Pliskova (Czech Republic) 7-6(1) 6-3

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

Περισσότερα σε λίγο…

The post Θρίαμβος Μπάρτι στο Μαϊάμι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα