Θέλει μόνο τον… Κοκκινάκη ο Κύργιος

Ένα νέο trend έχει εμφανιστεί αυτές τις μέρες στα social media και παρουσιάζει διαφορετικές παρέες τενιστών μέσα σε “υποθετικά” σπίτια με το κοινό να καλείται να επιλέξει ποια παρέα θα διάλεγε εν καιρώ καραντίνας!

Το ίδιο έγινε, αλλά μόνο με Αυστραλούς “ενοίκους” από τον λογαριασμό Aussie Tennis Talks στο Twitter που συμπεριέλαβε σε οκτώ σπίτια Αυστραλούς τενίστες/τενίστριες από διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Όλα

τα λεφτά στην ανάρτηση αυτή ήταν η απάντηση του Νικ Κύργιου που μάλλον…δυσαρεστήθηκε με την παρέα που τον τοποθέτησαν και ανέφερε: “Εγώ απλά θα καλούσα ένα ταξί, θα πήγαινα να βρω τον Κοκκινάκη και θα φεύγαμε οι δυο μας από αυτήν την ιδέα”!

I would call an Uber for myself, pool it to go get kokk and get the hell out of this idea https://t.co/x4odcnfIAL

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) April 11, 2020

Τους δυο τους συνδέει φυσικά μια μεγάλη φιλία από τα juniors χρόνια και κρατάει μέχρι σήμερα.

Στα πιο σοβαρά νέα της ημέρας, ο Νικ έκανε πράξη την υπόσχεση να διανείμει φαγητό και βασικές προμήθειες σε όποιον συνάνθρωπό του αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτές τις μέρες όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Nick Kyrgios out there distributing food in trying times like this! @NickKyrgios is a good young man! pic.twitter.com/gZW3v3hyEM

— PP (@PrashantSport) April 10, 2020

Kώστας Αϊτάκης

The post Θέλει μόνο τον… Κοκκινάκη ο Κύργιος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα