Αναβάλλουν για έναν χρόνο την απόσυρση οι αδερφοί Μπράιαν!

Τάδε έφη Μάικ Μπράιαν ειδικά στην περίπτωση που δεν γίνει φέτος ούτε το Αμερικανικό Όπεν!

Τα δύο θρυλικά αδέρφια για την κατηγορία του διπλού στο τένις, ίσως το καλύτερο δίδυμο όλων των εποχών, αποφάσισαν να “κρεμάσουν” τις ρακέτες τους στο φετινό Αμερικανικό Όπεν λέγοντας το τελευταίο “αντίο” σε μια ασύλληπτη καριέρα σε πάτριο έδαφος.

Ωστόσο, όλα αυτά είχαν σχεδιαστεί πριν την εμφάνιση του κορονοϊού και τώρα οι αδερφοί Μπράιαν φαίνονται διατεθειμένοι να αναβάλουν την απόσυρσή

τους από το τένις για το 2021, ειδικά αν δεν γίνει φέτος ούτε το US Open.

“Ο κορονοϊός ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που μου επέτρεψε να είμαι περισσότερο με τη σύζυγό μου στο τελευταίο μάλιστα στάδιο της εγκυμοσύνης της. Χαίρομαι πολύ για αυτό! Έχω πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά μου που ειδάλλως δεν θα είχα και το τένις αποτελεί πια δεύτερη σκέψη για μένα” ανέφερε ο Μπομπ.

Ο αδερφός του, Μάικ, μίλησε πιο συγκεκριμένα για το σχέδιο τους να συνεχίσουν να παίζουν και το 2021.

“Θέλουμε να παίξουμε το US Open και τα τουρνουά προετοιμασίας του τουλάχιστον μια φορά ακόμα. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό φέτος, να είστε σίγουροι ότι δεν είμαστε έτοιμοι για το “αντίο”. Θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το τένις στο Αμερικανικό Όπεν” ανέφερε ο 41χρονος τενίστας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Αναβάλλουν για έναν χρόνο την απόσυρση οι αδερφοί Μπράιαν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναβάλλουν, Μπράιαν,anavalloun, braian