Και ο Ναδάλ παρών στο εικονικό Madrid Masters!

Ο πεντάκις κάτοχος του τίτλου στο Masters της Μαδρίτης, θρυλικός Ράφα Ναδάλ, συμφώνησε να συμμετάσχει στην εικονική εκδοχή της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στα τέλη Απριλίου!

Μαδρίτη χωρίς Ράφα δεν γίνεται!

Μπορεί να μην τον δούμε (τον Μάιο τουλάχιστον) να εξαπολύει θα θεσπέσια forehand του στην Caja Magica στον δρόμο προς τον 6ο του τίτλο στο Madrid Masters, ωστόσο, ο τεράστιος Ράφα Ναδάλ, με το χειριστήριο του PlayStation 4 στο χέρι, δέχτηκε

να συμμετάσχει στην εικονική εκδοχή της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στις 27-30 Απριλίου!

Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει 150.000 ευρώ τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν βοηθώντας τενίστες με οικονομική ανάγκη ή και κάποιον φορέα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

“Με μεγάλη μου χαρά και με την ενθάρρυνση που πήρα από πολύ κόσμο, ευχαρίστως θα συμμετάσχω στο virtual Madrid Masters της Μαδρίτης! Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για τον τίτλο! Δεν έχω ιδέα πώς θα τα πάω αλλά θα ήθελα να νιώσω, έστω και από το σπίτι, τη στήριξη σας στους αγώνες!” ανέφερε ο Ναδάλ που είναι μεγάλος λάτρης των βιντεοπαιχνιδιών, συνεπώς, αναμένουμε να τα πάει πολύ καλά και εκεί όντας τρομερά ανταγωνιστικός και τελειομανής εκ φύσεως!

Θυμίζουμε ότι στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 16 τενίστες/τενίστριες που θα χωριστούν αρχικά σε 4 ομίλους των τεσσάρων παικτών.

Οι νικητές των ομίλων θα συνθέσουν τον προημιτελικό γύρο και μετά, με νοκ-άουτ φορμάτ, θα φτάσουμε μέχρι και τον τελικό νικητή!

Οι υπόλοιπες συμμετοχές που ήδη γνωρίζουμε είναι αυτές των Άντι Μάρεϊ, του Λούκας Πούιγ, της Αντζελίκ Κέρμπερ, της Κάρλα Σουάρεζ-Ναβάρο ενώ φημολογείται ότι θα παίξει και η Κίκι Μπέρτενς που είναι και η υπερασπίστρια του τίτλου στις γυναίκες.

Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση ενδέχεται να λάβει χώρα και σε κανονικές συνθήκες τον Σεπτέμβρη, ακριβώς την εβδομάδα πριν την έναρξη του Ρολάν Γκαρός, αν έχει επανέλθει η κανονικότητα στο τουρ τότε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Και ο Ναδάλ παρών στο εικονικό Madrid Masters! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα