Θα πέσουν κορμιά!

09:24 4/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία συνάντησή τους στο Tour, Μαρία Σαράποβα και Σερίνα Γουίλιαμς θα ανανεώσουν την εντυπωσιακή αλλά μονόπλευρη αντιζηλία τους, στο σημερινό ντέρμπι για τον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν

Μπορεί ο Ράφαελ Ναδάλ να είναι συνώνυμο, πλέον, με το Roland Garros ωστόσο ο σημερινός του αντίπαλος σε συνδυασμό με το πολυαναμενόμενο ντέρμπι Σ.Γουίλιαμς-Σαράποβα, θέτει τον Βασιλιά του χώματος σε δεύτερη μοίρα…

Το ενδιαφέρον της 9ης ημέρας των αγώνων στο Παρίσι, μονοπωλεί το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες τενίστριες των τελευταίων ετών, τη Βασίλισσα της WTA, Σερίνα Γουίλιαμς και τη δύο φορές πρωταθλήτρια του Γαλλικού Όπεν, Μαρία Σαράποβα.

Πρόκειται για το 22ο ραντεβού τους αυτά τα 14 χρόνια που συνυπάρχουν στο tour, με την 36χρονη Αμερικανίδα να είναι η απόλυτη κυρίαρχη στο head-to-head (19-2).

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της Σαράποβα το 2004, στους τελικούς των Wimbledon και WTA Championships, η Ρωσίδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ξανά την μεγάλη αντίπαλό της, μετρώντας 18 συνεχόμενες ήττες!

Όμως, αυτή εδώ ίσως είναι η μεγάλη ευκαιρία της Μάσα να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό ρεκόρ, όντας πιο έτοιμη από τη Γουίλιαμς καθώς και οι δύο προσπαθούν να επιστρέψουν σε φουλ φόρμα μετά από μεγάλη απουσία από τα courts, για διαφορετικούς λόγους.

“Είναι το φαβορί για τη νίκη σε αυτό το ματς. Εγώ απλά προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου και να δω πως νιώθω εκεί έξω” παραδέχθηκε η Σερίνα, ρίχνοντας το βάρος της πίεσης στους ώμους της Σαράποβα.

Το ντέρμπι θα ξεκινήσει περίπου στις 19:00GR στο Philippe Chatrier.

Το πρόγραμμα του κεντρικού court θα ανοίξει με την αναμέτρηση της Νο1 Σιμόνα Χάλεπ απέναντι στην επικίνδυνη Βελγίδα, Νο16 του ταμπλό, Ελισέ Μερτένς ενώ στο Suzanne Lenglen οι δύο πρώην πρωταθλήτριες σε Grand Slam, 3-Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και 12-Αντζελίκ Κέρμπερ θα έχουν δύσκολες αποστολές κόντρα σε Λέσια Τσουρένκο και 7-Καρολίν Γκαρσία αντίστοιχα.

Αμέσως μετά τον αγώνα που διακόπηκε χθες μεταξύ της Βοζνιάκι και της Κασάτκινα (6-7, 3-3), στο κεντρικό court θα μπει ο Βασιλιάς του χώματος, Ράφαελ Ναδάλ αντιμετωπίζοντας την έκπληξη της διοργάνωσης, τον 22χρονο Γερμανό, Νο70 στον κόσμο, Μαξιμιλιάν Μάρτερερ που μεταξύ άλλων απέκλεισε και τον Ντένις Σαποβάλοφ στο 2ο γύρο του θεσμού.

Τα υπόλοιπα ματς των ανδρών, όμως, παρουσιάζουν περισσότερο ενδιαφέρον και ειδικά η μάχη των δύο Πύργων, Τζον Ίσνερ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στο Suzanne Lenglen (16:00GR).

Σπουδαίο ντέρμπι αναμένεται να γίνει και στο κεντρικό court ανάμεσα στον Φάμπιο Φονίνι και τον Μάριν Τσίλιτς ενώ αμφίρροπο είναι και το παιχνίδι των Άντερσον-Σβάρτσμαν από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ναδάλ στα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα στα δύο κεντρικά court (ώρα έναρξης 12:00GR-Eurosport)

Court Philippe-Chatrier
Simona HALEP (ROU) [1] vs Elise MERTENS (BEL) [16]
Daria KASATKINA (RUS) [14] vs Caroline WOZNIACKI (DEN) [2] 7-6(5) 3-3
Rafael NADAL (ESP) [1] vs Maximilian MARTERER (GER)
Serena WILLIAMS (USA) vs Maria SHARAPOVA (RUS) [28]
Marin CILIC (CRO) [3] vs Fabio FOGNINI (ITA) [18]

Court Suzanne-Lenglen
Diego SCHWARTZMAN (ARG) [11] vs Kevin ANDERSON (RSA) [6]
Angelique KERBER (GER) [12] vs Caroline GARCIA (FRA) [7]
John ISNER (USA)[9] vs Juan Martin DEL POTRO (ARG) [5]
Garbiñe MUGURUZA (ESP) [3] vs Lesia TSURENKO (UKR)

Men’s Draw | Women’s Draw | OOP (-1h)

The post Θα πέσουν κορμιά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα