Κρίσιμη εβδομάδα για τα μετεγγραφικά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση των Σανίν Πρτσιτς και Κριστιάν Λέμα, έχοντας παράλληλα προχωρήσει σε επαφές και με εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση αρνητικής τροπής στις συγκεκριμένες υποθέσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να ντύσουν τους δυο παίκτες στα ερυθρόλευκα.

Περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη χρονική
στιγμή φαίνεται πως συγκεντρώνει η περίπτωση του Βόσνιου μέσου, του οποίου την οριστική απάντηση περιμένουν οι Πειραιώτες, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει. Η υπόθεση του Αργεντινού αμυντικού μοιάζει δυσκολότερη, μετά το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για τον παίκτη οι Μπενφίκα και Σεβίλλη. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Γκιμαράες για τον Πεδράο, ώστε να υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Λέμα. Επίσης, ο Άλφα Σεμέδο της Μορεϊρένσε φέρεται να είναι αυτή τη στιγμή, η εναλλακτική λύση για τη θέση του κεντρικού μέσου.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει κάνει κάποιες εισηγήσεις, οι οποίες εξετάζονται από τους «ερυθρολεύκων», προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες επαφές, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.
Keywords
Τυχαία Θέματα