Θα επιστρέψω στην Σανγκάη!

Ο Ρότζερ Φέντερερ έδωσε τη δική του υπόσχεση ότι η ήττα του από τον Μπόρνα Τσόριτς στα ημιτελικά του Shanghai Masters δεν θα είναι το τελευταίο ματς που θα δώσει στο τουρνουά!

Οι ψίθυροι της απόσυρσης του Ρότζερ Φέντερερ ολοένα και πληθαίνουν ειδικά από τα μέσα της φετινής σεζόν και μετά, οπότε και ο Ελβετός τενίστας δεν έχει κερδίσει κάποιον τίτλο ενώ αρχίζει να δείχνει (αλίμονο στα 37 του!) κάποια σημάδια “γήρανσης”.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι λεγόμενα δημοσιογράφων και απλών φίλων του αθλήματος καθώς ο ίδιος σκοπεύει

καταπώς φαίνεται να είναι κανονικά ενεργός σε όλο το 2019 και…βλέπουμε!

Αυτό ακριβώς υποδηλώνουν και οι δηλώσεις επιστροφής του στο επόμενο Shanghai Masters σε έναν χρόνο από τώρα όταν και θα είναι, αισίως, 38 ετών!

“Για του χρόνου, δεν ξέρω αν θα παίξω στη χωμάτινη περίοδο αλλά εφόσον είμαι καλά είναι πολύ δύσκολο να μην αγωνιστώ στην Σανγκάη. Είναι ένα “υποχρεωτικό” τουρνουά για μένα. Οπότε, εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω!” ανέφερε ο “Βασιλιάς”.

“Είχα καιρό να παίξω σε ανταγωνιστικό τουρνουά (από το Αμερικανικό Όπεν) και υπήρχε ένα “σοκ” στο σώμα μου, κάτι φυσιολογικό αλλά γενικά θεωρώ ότι έπαιξα καλά στην Σανγκάη” πρόσθεσε.

Επόμενος αγωνιστικός “σταθμός” για τον Ελβετό θα είναι το τουρνουά της πόλης του στη Βασιλεία όπου παραδοσιακά δίνει βροντερό “παρών” ενώ η πορεία του εκεί θα “κρίνει” και την παρουσία του στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, αν τα πάει καλά στη Βασιλεία και έχει πολλά ματς στα πόδια του μάλλον δεν θα ταξιδέψει στη Γαλλία, ωστόσο, σε περίπτωση πρόωρου αποκλεισμού στην Ελβετία, θα το σκεφτεί σοβαρά να παίξει μετά από τρία χρόνια και πάλι στο Masters του Παρισιού.

Κώστας Αϊτάκης

The post Θα επιστρέψω στην Σανγκάη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα