“Έκλεισε” θέση για Σιγκαπούρη η Στίβενς

Η Σλόαν Στίβενς εξασφάλισε το εισιτήριό της για τα WTA Finals της Σιγκαπούρης. Δυο είναι πλέον οι κενές θέσεις για να διαμορφωθεί η τελική “8αδα” της διοργάνωσης…

Και η Σλόαν Στίβενς θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στα WTA Finals της Σιγκαπούρης. Η Αμερικανίδα συνεχίζει από το περσινό Αμερικανικό Όπεν κι έπειτα τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και θα τις εξαργυρώσει, με την παρουσία της την ερχόμενη εβδομάδα στους τελικούς της WTA.

Η

Στίβενς έφτασε τους 3.943 πόντους φέτος στην WTA Race ξεπερνώντας το όριο των 3.855, πλαισιώνοντας τις Σιμόνα Χάλεπ, Αντζέλικα Κέρμπερ, Καρολίν Βοζνιάκι, Ναόμι Οσάκα και Πέτρα Κβίτοβα που έχουν ήδη προκριθέι.

Πλέον, δυο έμειναν οι κενές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν μέχρι την Κυριακή, ώστε να διαμορφωθεί η τελική “8αδα” της διοργάνωσης.

Οι δυο τελευταίες θέσεις θα “παιχτούν” ανάμεσα στις Ελίνα Σβιτόλινα, που είναι το μεγάλο φαβορί για να κλείσει πρώτη την θέση της για Σιγκαπούρη, Καρολίνα Πλίσκοβα και Κίκι Μπέρτενς.

[email protected] qualifies for her first #WTAFinals Singapore! Two spots left on the @Porsche #RacetoSingapore, who will make it? pic.twitter.com/9dGm1HurHY

WTA Finals Singapore (@WTAFinalsSG) 14 Οκτωβρίου 2018

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Έκλεισε” θέση για Σιγκαπούρη η Στίβενς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα