Θα χρειαστεί να βάλει υψηλότερους στόχους!

Οι δύο μεγάλοι στόχοι του Στέφανου Τσιτσιπά μέσα στο 2019, ίσως επιτευχθούν πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο

Σίδνεϊ 8 Ιανουαρίου 2019: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε διάσημο fish market της πόλης, στο πλαίσιο προώθησης του Sydney International, μαγειρεύοντας για τους περαστικούς…

Στην κάμερα της ATP είχε αποκαλύψει τους δύο μεγάλους στόχους για το 2019: την συμμετοχή

σε ημιτελική φάση Grand Slam τουρνουά και την είσοδο στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μόλις λίγες ημέρες αργότερα, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει εκπληρώσει τον πρώτο του στόχο μετά τη νέα σπουδαία νίκη στη Μελβούρνη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open!

Ο χαρισματικός τενίστας, επικράτησε 7-5, 4-6, 6-4, 7-6(2) του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ την Τρίτη και πέρασε στους “4” καλύτερους του πρώτου Major της σεζόν, εκεί όπου πιθανότατα θα συναντήσει για 3η φορά στην καριέρα του, τον Ράφαελ Ναδάλ!

Με τον πρώτο στόχο να επιτυγχάνεται (πρόκριση σε 4αδα GS), ας δούμε πως πάει και ο άλλος μεγάλος στόχος, η είσοδος στο Top10.

Μετά τη νίκη επί του Μπαουτίστα Αγκουτ και την είσοδο στα ημιτελικά, ο Στέφανος πρόσθεσε 720 βαθμούς και έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (career high), από το Νο15 που ξεκίνησε το τουρνουά.

Σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί στον τελικό θα ανέβει στο Νο9 της ATP και αν σηκώσει τον τίτλο, στο Νο8 της κάταταξης.

The post Θα χρειαστεί να βάλει υψηλότερους στόχους! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα