"Ζω το όνειρο, ο μόνος που λείπει είναι ο Αντετοκούνμπο!" (video)

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε την οικογένεια και τους συνεργάτες του, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει όταν οι θεατές τον φώναζαν "Greek Freak!".

Δείτε τον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μέσω του Novago! Επιλέξτε live tv, Eurosport1 και μετακινήσετε την μπάρα του χρόνου προς τα πίσω για να παρακολουθήσετε τη μεγάλη νίκη του Στεφάνου Τσιτσιπά.

Για την πρόκριση στα ημιτελικά:
«Μοιάζει με παραμύθι. Ζω το όνειρο, ζω αυτό για το οποίο δούλεψα σκληρά. Όταν
ξεκίνησα τη χρονιά με ρώτησαν ποιος είναι ο στόχος μου και απάντησα τα ημιτελικά ενός Grand Slam και όταν το έλεγα νόμιζα ότι ήμουν τρελός. Αλλά είναι αλήθεια! Και μόλις συνέβη!»

Για το αν ήταν δύσκολο να μείνει συγκεντρωμένος μετά τη νίκη επί του Φέντερερ:
«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να προετοιμαστώ για αυτό το ματς. Η νίκη μου επί του Φέντερερ τράβηξε την προσοχή στα media και η μεγαλύτερη μου πρόκληση ήταν το πώς θα παραμείνω συγκεντρωμένος στην προετοιμασία μου για τον προημιτελικό. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά γιατί έδειξα ότι η προχθεσινή νίκη δεν ήταν τυχαία».

Σε αυτό το σημείο κάποιος από την κερκίδα τον φώναξε "Greek Freak" και γελώντας απάντησε "Ο μόνος που λείπει από εδώ είναι ο Αντετοκούνμπο!", καταλήγοντας:

Για την υποστήριξη της οικογένειας του, την οποία παρουσίασε στο κοινό:
«Είναι όμορφα να έχω την οικογένεια μου εδώ. Είναι τέλειο που είναι στο box να με υποστηρίξουν! Μακάρι να μπορούσα να τους έχω συνέχεια μαζί μου στα ταξίδια μου, με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι στο σπίτι μου! »
Keywords
Τυχαία Θέματα