“Θα αλλάξει ημερομηνία το Laver Cup”

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο αρχηγός της ομάδας Davis Cup της Ελβετίας, Χάιντζ Γκένχαρτ, που γνωρίζει στενά τον Ρότζερ Φέντερερ και μπορεί να αφουγκραστεί τις προθέσεις του Ελβετού…

Τελικά, ίσως δούμε μια υποχώρηση του Laver Cup μετά την ξαφνική αλλαγή ημερομηνίας που…επέβαλε στο τουρ η διοργάνωση του Ρολάν Γκαρός!

Η οποία σημαίνει ότι το Laver Cup συμπίπτει

με τη δεύτερη εβδομάδα του Γαλλικού Όπεν με συνέπεια να είναι ουσιαστικά ανέφικτη η ταυτόχρονη πραγματοποίηση και των δύο διοργανώσεων.

Αυτός που θα αναγκαστεί να υποχωρήσει μεταφερόμενος σε άλλη ημερομηνία φαίνεται ότι θα είναι το Laver Cup που θα διεξαχθεί στη Βοστόνη με άγνωστη πλέον ημερομηνία.

Όλα αυτά σύμφωνα με έναν συμπατριώτη και στενό φίλο του Ρότζερ Φέντερερ, τον αρχηγό της ελβετικής ομάδας Davis Cup, Χάιντζ Γκένχαρτ.

“Δεν νομίζω ότι ο Ρότζερ θα διστάσει να αλλάξει ημερομηνία στο Laver Cup. Δεν θέλει να “χαλάσει” η διοργάνωση και δεν θα αφήσει να συμβεί την ίδια περίοδο με το Ρολάν Γκαρός. Δεν γίνεται ρεαλιστικά να επιμείνει στην παρούσα ημερομηνία. Είναι γεγονός ότι η προσοχή των περισσότερων θα πέσει στο Ρολάν Γκαρός. Είναι Grand Slam, συμμετέχουν 128 άνθρωποι μόνο στο βασικό ταμπλό. Το Laver Cup έχει εξαρχής πολύ λιγότερες συμμετοχές. Οι περισσότεροι θα πάνε στο Ρολάν Γκαρός γιατί χρειάζονται και τα χρήματα που δίνει η διοργάνωση” εξήγησε ο Γκένχαρτ.

Λογικά, θα έχουμε αρκετά ακόμα επεισόδια στο σίριαλ Ρολάν Γκαρός-Laver Cup που “ξεκίνησε” μετά την “αυθαίρετη” πρωτοβουλία των Γάλλων…

Κώστας Αϊτάκης

The post “Θα αλλάξει ημερομηνία το Laver Cup” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα