ΠΑΟΚ: Με Άκπομ, Μουργκ στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Αθήνα για να αντιμετωπίσει αύριο (2/3, 20:30) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1. Στην αποστολή των “ασπρόμαυρων” βρίσκονται οι Άκπομ και Μουργκ, οι οποίοι

προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και είναι στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου, αλλά όχι ο Μιτρίτσα, ο οποίος έμεινε εκτός.

Ο “Δικέφαλος” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τρίτης (1/3), καθώς η κακοκαιρία άλλαξε την ώρα και το μέρος της προπόνησης. Τα γήπεδα στη Νέα Μεσημβρία ήταν καλυμμένα με χιόνι, οπότε η ομάδα μεταφέρθηκε στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στον τομέα της τακτικής προσέγγισης του ντέρμπι στην Αθήνα και στις στατικές φάσεις. Εκτός από τον Μιτρίτσα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ολιβέιρα, που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόογκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ και Τσόλακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα