Τέλος η σεζόν για Κύργιο

Εκτός Βιέννης και Παρισιού ο τραυματίας και υπό αναστολή Νικ Κύργιος

Το πρόβλημα στην κλίδα, βάζει πρόωρο τέλος στη φετινή χρονιά για τον Νικ Κύργιο.

Ήταν μια ακόμη σεζόν γεμάτη προβλήματα για τον εκκεντρικό τενίστα, μέσα και έξω από τα courts. Η αντιαθλητική συμπεριφορά του σε πολλά παιχνίδια, με αποκορύφωμα στο Σινσινάτι, οδήγησε την ATP να τον έχει σε “καραντίνα” και να τον περιμένει στη γωνία, έτοιμη να του επιβάλει μια από τις πιο εξοντωτικές τιμωρίες στα χρονικά.

Συγκεκριμένα, η ATP

έχει τιμώρησε με πρόστιμο 25,000$ και αποβολή για 16 εβδομάδες από το ATP Tour, σε περίπτωση που ο 24χρονος υποπέσει σε οποιοδήποτε παράπτωμα τους επόμενους έξι μήνες (μέχρι τον Μάρτιο του 2020).

Πάντως, ο Κύργιος δεν κινδυνεύει αυτή τη σεζόν αφού ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα δύο τελευταία τουρνουά της χρονιάς, με αποτέλεσμα να εκμηδενίζει τις πιθανότητες να “ξεφύγει” μέσα στο 2019.

Το πρόβλημα τραυματισμού στην κλίδα, αναγκάζει τον Ελληνοαυστραλό να μείνει εκτός από τα τουρνουά της Βιέννης και του Παρισιού που υπολόγιζε πως θα αγωνιστεί.

Tελευταίο τουρνουά για τον Κύργιο ήταν στο Zhuhai Championships όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο απ’τον Αντρέα Σέπι ενώ η τελευταία νίκη του στη σεζόν ήρθε στο 2ο γύρο του US Open επί του Αντουάν Χοάνγκ.

Κλείνει τη χρονιά με τρεις σερί ήττες… στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και με δύο τίτλους, σε Ουάσινγκτον και Ακαπούλκο.

The post Τέλος η σεζόν για Κύργιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα