Τέλος η σεζόν για Χάλεπ

Η 30χρονη Ρουμάνα τενίστρια και πρώην Νο1 του κόσμου ανακοίνωσε μέσω ανάρτησή της στα social media ότι δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

“Όπως ξέρετε τον Φεβρουάριο ήμουν πολύ κοντά στο να αποσυρθώ από το τένις καθώς δεν ένιωθα τη δύναμη να επιστρέψω στο Top-10. Αντιμετώπιζα σοβαρά θέματα άγχους και ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω.”

“Είχα τη τύχη να ανακαλύψω τις Ακαδημίες Μουράτογλου, όπου ανέκτησα και πάλι το πάθος μου για το τένις. Χάρη στον Πάτρικ άρχισα σιγά-σιγά να πιστεύω ότι μπορούσα να παίξω

ακόμα καλό τένις. Υπήρχε ειλικρίνεια από μέρος μου σε όλα όσα μου ζήτησε να κάνω. Έκανα τα πάντα.”

“Ό στόχος μου ήταν ξεκάθαρος να δίνω στον εαυτό μου χρόνο να επιστρέψω στο Top-10. Ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί πάντα πίεζα τον εαυτό μου και να το έχω τον καλύτερο προπονητή δίπλα μου φέρνει ακόμα μεγαλύτερη πίεση.”

“Όλα αυτά κορυφώθηκαν με την κρίση πανικού που έπαθα στο Παρίσι. Ένιωσα ότι το Roland Garros ήταν το τουρνουά όπου έπρεπε να παίξω καλά, λόγω της δουλειάς που είχα κάνει. Αλλά δεν μπορούσα να αντέξω την πίεση.”

“Μετά μίλησα με τον Πάτρικ και του είπα ότι έπρεπε να χαλαρώσω. Του ζήτησα να κάνει υπομονή μαζί μου για 6 μήνες, στους οποίους δεν θα είχε καμία προσδοκία. Άκουσε, συμφώνησε και έδειξε απόλυτη στήριξη.”

“Μετά από αυτό μπόρεσα να παίξω το καλύτερο μου τένις. Πιο γρήγορα από ό,τι περίμενα, μετά από μόλις δύο μήνες κατάφερα να επιστρέψω στο Top-10. Ο στόχος επετεύχθη. Αργότερα έχασα στο US Open και κατάλαβα ότι ήμουν ψυχικά εξουθενωμένη. Έχοντας για πολλά χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, που είχαν επιδεινωθεί, αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού και να κάνω την επέμβαση.”

Δεν μπορούσα να το κάνω νωρίτερα γιατί το διάστημα από για την αποθεραπεία θα ήταν μεγάλο. Τώρα όμως ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Γι’ αυτό επέλεξα την αισθητική χειρουργική. Κι αυτό που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό, γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η μύτη μου.”

“Το έκανα και έλυσα τόσο τη λειτουργική όσο και την αισθητική πλευρά. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς με καταλαβαίνετε.”

“Δεν ξέρω πόσο θα είναι η περίοδος αποθεραπείας, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την αποκατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσω να παίξω σε κανένα τουρνουά φέτος.”

Η σεζόν του 2022 τελείωσε για μένα. Το 2022, ήσουν μια ενδιαφέρουσα χρονιά, γεμάτη γεγονότα. Τα λέμε στο γήπεδο, το 2023. Ακόμα νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω στο γήπεδο του τένις και έχω ακόμα στόχους να πετύχω”

Hi everyone pic.twitter.com/wfUe7Outym

— Simona Halep (@Simona_Halep) September 15, 2022

The post Τέλος η σεζόν για Χάλεπ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα