Αλκαράθ: “Όνειρο ζωής να αντιμετωπίσω τον Φέντερερ”

Ο Κάρλος Αλκαράθ, μπορεί πριν λίγες ώρες να κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του στο US Open και να έγινε ο Νο1 τενίστας του κόσμου, όμως, στο μυαλό του έχει… μια αναμέτρηση με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 19χρονος Ισπανός, βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του ανδρικού τένις τα τελευταία 2,5 χρόνια, όμως δεν είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Ελβετό “Βασιλιά” στο Tour.

Αν και οι δυο τους, έχουν πραγματοποιήσει προπονήσεις παρέα, έχουν συνυπάρξει για ελάχιστα τουρνουά στο Tour και δεν έχει

τύχει να αγωνιστούν ως αντίπαλοι, ακόμη.

Πολύ πιθανό, η σπουδαία αναμέτρηση Αλκαράθ – Φέντερερ, να μη διεξαχθεί και ποτέ, μιας και ο Ρότζερ, πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του, με τα τουρνουά που αναμένεται να αγωνιστεί ακόμη, να είναι ελάχιστα.

Πάντως, ο Καρλίτος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μετά την κατάκτηση του US Open, τόνισε:

“Το να παίξω κόντρα στον Φέντερερ, είναι ένα όνειρο ζωής. Όπως επίσης, όνειρο ζωής, είναι να κερδίσω κάποιον εκ των Big-3, σε Grand Slam τουρνουά. Πάντα έλεγα, πως για να γίνεις ο καλύτερος όλων, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους”.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός πως την εβδομάδα 24 – 30 Οκτωβρίου, θα αγωνιστούν στο ΑΤΡ 500 τουρνουά της Βασιλείας, τόσο ο Κάρλος Αλκαράθ, όσο και ο Ρότζερ Φέντερερ!

The post Αλκαράθ: “Όνειρο ζωής να αντιμετωπίσω τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα