Σφιόντεκ και Αλκαράθ πρωτοπόροι στα prize money

Η Ίγκα Σφιόντεκ προηγείται στα κέρδη από τα χρηματικά έπαθλα στη φετινή χρονιά, αφήνοντας πίσω της πολλούς άνδρες μεταξύ των οποίων και τον Ράφαελ Ναδάλ που έχει κερδίσει επίσης δύο Grand Slam.

Η 21χρονη Πολωνή, μετά τα 2.6εκ. δολάρια που πρόσθεσε στον τραπεζικό της λογαριασμό στο US Open, έφτασε τα 9.24εκ. δολάρια σε μια φανταστική πλευρά απ’ολες τις απόψεις. Άλλωστε, είναι η πρωτοπόρος της WTA και έχει

θριαμβεύσει στα περισσότερα μεγάλα τουρνουά της σεζόν όπως το Indian Wells, το Μαϊάμι, η Ρώμη, ο Roland Garros και το Αμερικανικό Όπεν.

2ος στη σχετική λίστα είναι ο έτερος θριαμβευτής στη Νέα Υόρκη, Κάρλος Ακαράθ ο οποίος μόνο στους πρώτους 9 μήνες της φετινής χρονιάς, έχει κερδίσει 7,36εκ. δολάρια ενώ τα αποτελέσματά του όλη τη χρονιά τον έχουν φέρει και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 19χρονος Ισπανός έχει πέντε τίτλους φέτος και έξι συνολικά στην καριέρα του.

Ακολουθεί ο Ράφαελ Ναδάλ με 6.69εκ. δολάρια και τέσσερις τίτλους το 2022, δύο εκ των οποίων σε Grand Slam (Australian Open, Roland Garros) ενώ στην 4η θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η Ονς Ζαμπέρ με 4,75εκ. και στην 5η ο Κάσπερ Ρουντ με 4,63εκ.

The post Σφιόντεκ και Αλκαράθ πρωτοπόροι στα prize money appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφιόντεκ, Αλκαράθ,sfiontek, alkarath