Τελικός που κρύβει παγίδες

Κυριακή του Πάσχα και το μενού… έχει τελικό. Ντομινίκ Τιμ και Ντανίλ Μεντβέντεφ θα τεθούν αντιμέτωποι στον σπουδαίο τελικό του Barcelona Open σήμερα το απόγευμα…

Ποιος να το έλεγε, πως ο τελικός του Barcelona Open ανήμερα της γιορτής του Πάσχα, δεν

θα είχε μέσα τον Ράφα Ναδάλ.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και 11 φορές τροπαιούχος στη Βαρκελώνη, αποκλείστηκε το Μ.Σάββατο από τον Ντιμινίκ Τιμ, και σήμερα η υπόθεση τελικός, είναι υπόθεση… νέας γενιάς.

Ο 25χρονος Αυστριακός, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα “κονταροχτυπηθεί” με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον 22χρονο Ρώσο που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του μέσα στο 2019.

Στις 17:00GR – COSMOTE SPORT 6 HD οι δυο αθλητές θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Barcelona Open.

Αυτήν, θα είναι η δεύτερη φορά που Τιμ και Μεντβέντεφ θα αγωνιστούν ως αντίπαλοι, μετά τη μεταξύ τους μονομαχία πέρυσι στα προημιτελικά του St Petersburg Open, όπου ο Τιμ είχε υπερκεράσει το εμπόδιο του σημερινού του αντιπάλου στο τάι-μπρέικ του τρίτου σετ.

Στον παρθενικό του τελικό στην χωμάτινη επιφάνεια θα αγωνιστεί σήμερα ο Μεντβέντεφ, που ψάχνει τον δεύτερο τίτλο του μέσα στο 2019, μετά από αυτόν που κατέκτησε στη Σόφια τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

Ο Τιμ από την πλευρά του, θα παίξει για δεύτερη φορά στον τελικό της Βαρκελώνης μετά το 2017, όπου είχε ηττηθεί από τον Ράφα Ναδάλ. Ο Αυστριακός, ψάχνει τον 13ο τίτλο καριέρας και δεύτερο φετινό, μετά από αυτόν που κέρδισε στο Indian Wells πριν λίγες εβδομάδες.

Αν μπορέσει και επιβληθεί του Ρώσου αντιπάλου του, θα κάνει δικό του τον ένατο τίτλο του στο χώμα.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τελικός που κρύβει παγίδες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα