Ναδάλ: “Το καλύτερό μου ματς στο χώμα” – VIDEO

Παρά την ήττα από τον Ντόμινικ Τιμ, ο Ράφαελ Ναδάλ είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια στο χώμα

Χωρίς τίτλο και τελικό παραμένει ο Ράφαελ Ναδάλ στη φετινή χωμάτινη σεζόν, μετά τα δύο πρώτα τουρνουά στο χώμα.

Μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters απ’τον Φάμπιο Φονίνι, ο Βασιλιάς του χώματος ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από τον Ντόμινικ Τιμ στους “4” του Barcelona

Open, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε με 6-4, 6-4 υπέρ του Αυστριακού.

“Μετά από αυτή την εβδομάδα, η αυτοπεποίθησή μου έχει επιστρέψει. Πραγματικά πιστεύω ότι βελτιώθηκα πολύ και αυτό θα με βοηθήσει να φτάσω στον στόχο μου τις επόμενες εβδομάδες. Έκανα το καλύτερό μου παιχνίδι φέτος στο χώμα” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Τιμ

“Έπαιξε σπουδαίο τένις. Έκανε ότι έπρεπε για να κερδίσει. Απ’την πλευρά μου, είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου από τη βασική γραμμή. Έκανα ένα καλό παιχνίδι, όμως ο Τιμ έπαιξε εξαιρετικά. Είναι σπουδαίο παιδί και σπουδαίος παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτόν. Του εύχομαι τα καλύτερα”

Σε σχέση με την ήττα από τον Φονίνι στο Μόντε Κάρλο, ο Ναδάλ νιώθει σε καλύτερη κατάσταση.

“Ήταν εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Κόντρα στον Φονίνι έκανα ίσως το χειρότερό μου παιχνίδι στο χώμα, εδώ και 14 χρόνια. Σήμερα έπαιξα καλό τένις. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό. Έπαιξα κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Και ο Φονίνι είναι ένας σπουδαίος τενίστας, όμως εγώ δεν έπαιξα καλά. Σήμερα ήμουν ανταγωνιστικός και ευχαριστήθηκα το παιχνίδι. Ένιωσα πρώτη φορά ότι είμαι πραγματικά ανταγωνιστικός. Είμαι χαρούμενος με την βελτίωση που παρουσίασα αυτή την εβδομάδα.

Ο Ράφα μίλησε και για την πιθανότητα να δούμε στο μέλλον τον Ντόμινικ Τιμ στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Γιατί όχι; Εξαρτάται.. Όλοι μπορούν να γίνουν Νο1. Όχι όλοι ακριβώς αλλά υπάρχουν κάποιοι τενίστες που μπορούν. Δεν είναι εύκολο. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Ο Ντόμινικ είναι πολύ καλός, είναι εργατικός. Θα ήθελα πολύ να τον δω στο Νο1. Τον συμπαθώ γενικά, σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω σύντομα να είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω ξανά και τον κερδίσω τις επόμενες εβδομάδες”

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

The post Ναδάλ: “Το καλύτερό μου ματς στο χώμα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα