Τελικός μετά από 22 μήνες για τον Τιμ

Σε συνεχή άνοδο βρίσκεται ο Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός, βδομάδα με τη βδομάδα ανεβάζει ολοένα και περισσότερο τον ρυθμό στο παιχνίδι του και την Κυριακή (18/9), θα αγωνιστεί στον 1ο του τελικό μετά από 22 ολόκληρους μήνες (ΑΤΡ Finals, 2020).

Στο πολύ δυνατό Τσάλεντζερ τουρνουά της Ρεν, ο πρώην Νο3 και νυν Νο216 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον εξίσου ανεβασμένο τους τελευταίους μήνες, αν και προερχόμενο από μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος, Ούγκο Αμπέρ (πρώην Νο25, νυν

Νο139).

Ένας τελικός, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα, τους τελικούς των ΑΤΡ διοργανώσεων της φετινής σεζόν.

Άλλωστε, θα τεθούν αντιμέτωποι δυο πρωταθλητές σε τέτοια τουρνουά. Ο Τιμ, έχει κατακτήσει 17 ΑΤΡ τίτλους στην καριέρα του και ο Αμπέρ, από την πλευρά του, τρεις.

Για να φτάσουν στον τελικό, ο μεν, Τιμ, το Σάββατο (17/9) απέκλεισε τον Γάλλο και Νο1 του ταμπλό, Ούγκο Γκαστόν, με 6-2, 7-5. Ο δε, Αμπέρ, επικράτησε του Γερμανού και Νο172 τενίστα του κόσμου, Πίτερ Γκόγιοβτζικ, με 6-3, 6-4.

Ο τελικός των δυο, είναι προγραμματισμένος για τις 16:15GR της Κυριακής, στο κεντρικό indoor hard court των εγκαταστάσεων του Open Blot Rennes.

RENNES CHALLENGER DRAW l OOP (-1h)

The post Τελικός μετά από 22 μήνες για τον Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα