Ο αλύγιστος Τζόκοβιτς έστειλε τελικό τη Σερβία! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε 2-1 σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και έστειλε τη Σερβία στον τελικό του ATP Cup στο Σίδνεϊ

Απίθανα πράγματα και στην προτελευταία ημέρα του νεοσύστατου ATP Cup καθώς ο πρώτος ημιτελικός χάρισε σπουδαίες συγκινήσεις σε όσους τον παρακολούθησαν.

Ντούσαν Λάγιοβιτς και Νόβακ Τζόκοβιτς

συνέχισαν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στη διοργάνωση και πέτυχαν την 5η σερί νίκη τους στο θεσμό, αποκλείοντας τους αήττητους Ρώσους, Κάρεν Κατσάνοφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ αντίστοιχα.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο πολύ δυνατός και ψύχραιμος Λάγιοβιτς, επικράτησε 7-5, 7-6(1) του Κάρεν Κατσάνοφ και απέδειξε ότι είναι άξιος συμπαραστάτης στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς στην ομάδα.

Ακολούθησε το μεγάλο ντέρμπι του tie, μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων τενιστών στον κόσμο και αυτό το ματς τα είχε όλα!

VAR, foot faults, ξεσπάσματα σε ρακέτες, εντυπωσιακά ράλι, εναλλαγές και τελικό νικητή τον Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε 6-1, 5-7, 6-4 του Μεντβέντεφ, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του ATP Cup.

WHAT A MATCH!@DjokerNole sends #TeamSerbia into the final of the #ATPCup! pic.twitter.com/PKdtfBM1Kg

ATP Tour (@atptour) January 11, 2020

“Ήταν απίστευτο παιχνίδι. Χθες ξόδεψα περίπου 3 ώρες στο court και σήμερα το ίδιο, αλλά σε αυτό είχα περισσότερα ράλι. Ήταν πιο εξαντλητικό. Ο Μεντβέντεφ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και το έδειξε σήμερα αυτό. Ήταν μια σπουδαία πρόκληση για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το βίωσα αυτό μαζί με τους Σέρβους φιλάθλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Ήταν μια μεγάλη μάχη μέχρι τον τελευταίο πόντο και η ποιότητα του τένις πολύ υψηλή” είπε ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά.

Aυτή ήταν η 4η νίκη του Νόλε επί του 23χρονου Ρώσου, με τον Σέρβο να ξεκινάει εντυπωσιακά τον αγώνα και να χρειάζεται μόλις 32 λεπτά για να κατακτήσει το εναρκτήριο σετ με 6-1.

Η αντίδραση του Μεντβέντεφ ήρθε άμεσα αφού ο Ρώσος “ξύπνησε” και θύμισε πολύ τον τενίστα που θαυμάσαμε στο πρόσφατο Αμερικανικό Όπεν, κερδίζοντας πολλά μεγάλα, σε διάρκεια, ράλι με το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης να πετυχαίνει το καθοριστικό break στο 12ο game (7-5) του 2ου σετ.

Η Ken Rosewall Arena είχε πάρει φωτιά και όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του 3ου και καθοριστικού σετ. Ο ψύχραιμος Τζόκοβιτς, δεν επηρεάστηκε από την απώλεια του 2ου σετ και με break στο 5ο game (3-2) πήρε το προβάδισμα στο 3ο σετ.

Ο 32χρονος Σέρβος πέρασε τα πάνδεινα για να καταφέρει να σερβίρει στο 5-4 επιτυχημένα για τη νίκη, αφού χρειάστηκε να σώσει τρία break points και εκμεταλλευτεί το δεύτερο match point του, φτάνοντας στη νίκη μετά από 2 ώρες και 49 λεπτά αγώνα!!

FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

The post Ο αλύγιστος Τζόκοβιτς έστειλε τελικό τη Σερβία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα