Γκρέτα Θάνμπεργκ εναντίον Ρότζερ Φέντερερ!

Η πιο διάσημη ακτιβίστρια στον κόσμο κατά της κλιματικής αλλαγής, η 17χρονη Σουηδέζα Γκρέτα Θάνμπεργκ έβαλε στο στόχαστρό της και τον Ρότζερ Φέντερερ!

Η φημισμένη για τις πολύ επιθετικές ομιλίες της σε συνέδρια για την κλιματική αλλαγή, μόλις 17 ετών Θάνμπεργκ, μαζί με άλλους ακτιβιστές της ομάδας “Lausanne Action Climat” τα έβαλαν με την τράπεζα Credit Suisse και τον Ρότζερ Φέντερερ που είναι το βασικό πρόσωπο που διαφημίζει τον εν λόγω

κολοσσό.

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τραπεζικός όμιλος έχει επενδύσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με τα στοιχεία των ακτιβιστών, περίπου 15 δισ. δολάρια σε εταιρείες ορυκτών καυσίμων που, διαπιστωμένα, έχουν συμβάλλει στο φαινόμενο της καταστροφικής κλιματικής αλλαγής.

Μέσα σε αυτόν τον χαμό, πήρε η “μπάλα” και τον Ελβετό θρύλο εφόσον, εν γνώσει του, εξακολουθεί να θέλει να συνεργάζεται με την Credit Suisse, σύμφωνα πάντα με όσα τους καταλογίζουν οι σκληροπυρηνικοί ακτιβιστές.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, πάντως, αναμένεται να γίνει μέσα στο 2020 ο πρώτος τενίστας που σπάει το “φράγμα” του ενός δισεκατομμυρίου σε περιουσία!

Με λίγα λόγια, αναμένεται να γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος τενίστας μιας και έχει ΄δη ξεπεράσει τα 900 εκ. δολάρια και με πολύ γοργούς ρυθμούς θα ξεπεράσει και το αστρονομικό ποσό του ενός δις.

Κώστας Αϊτάκης

The post Γκρέτα Θάνμπεργκ εναντίον Ρότζερ Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα