Καθάρισαν στα διπλά οι “επτάψυχοι” Ισπανοί – VIDEO

Με ηγέτες τους Ράφαελ Ναδάλ και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, η Ισπανία προκρίθηκε στην τελική “4αδα” του ATP Cup, κερδίζοντας το Βέλγιο στο καθοριστικό ματς των διπλών…

Μπορεί ο Ράφα να ηττήθηκε από τον Νταβίντ Γκοφάν νωρίτερα σήμερα, όμως διόρθωσε το λάθος του, με τη βοήθεια του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και έτσι η Ισπανία έφερε σε πέρας τη δοκιμασία της κόντρα στο Βέλγιο.

Αν και δεινοπάθησαν απέναντι στους Ζιλ και Βλίεγκεν, οι Ισπανοί επικράτησαν στον αγώνα των διπλών μετά από δυο ώρες με

σκορ 6-7(7), 7-5, 10-7, παίρνοντας έτσι το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του ATP Cup.

Τους οικοδεσπότες Αυστραλούς θα αντιμετωπίσει η εθνική Ισπανίας στα ημιτελικά, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μάχη, που δεν χωράει προγνωστικά.

#TeamSpain Final 4⃣!@pablocarreno91 and @RafaelNadal def. Gille/Vliegen 6-7(7) 7-5 [10-7] to advance to the #ATPCup Semi-Finals.#Final8 | #ESPBEL pic.twitter.com/vGOCL0slZr

— ATPCup (@ATPCup) 10 Ιανουαρίου 2020

Μια ανάσα από τον αποκλεισμό βρέθηκε η Ισπανία, μιας και οι Βέλγοι βρέθηκαν με σετ πάνω, φτάνοντας μέχρι και δυο πόντους μακριά από την πρόκριση, όταν οι Ισπανοί σέρβιραν στο 4-5 του δευτέρου σετ, για να μείνουν στην αναμέτρηση.

Τελικά, εκεί που η μπάλα “έκαιγε”, ο Ράφα… έπαιρνε φωτιά και με μερικά τρομερά περάσματα έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για την Ισπανία, που έκανε το κρίσιμο μπρέικ στο 5-5 και έστειλε λίγες στιγμές αργότερα, το ματς σε σούπερ τάι-μπρέικ.

Εκεί, η Ισπανία δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα με μίνι-μπρέικ, φτάνοντας εν τέλει στην επικράτηση εκμεταλλευόμενη το τρίτο ματς πόιντ της.

Οι ημιτελικοί

Σερβία – Ρωσία

Αυστραλία – Ισπανία

FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Καθάρισαν στα διπλά οι “επτάψυχοι” Ισπανοί – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα