Τελευταία ευκαιρία! – VIDEO

3η και τελευταία αγωνιστική στο γκρουπ Lleyton Hewitt και σήμερα θα κριθούν τα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του ATP Finals

Βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση του round robin στο 2ο γκρουπ του ATP Finals και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στους “4” καλύτερους της διοργάνωσης.

Ακόμα και ο Ντόμινικ Τιμ

που είχε υποστεί μέχρι σήμερα δύο straight sets ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, μετά την νίκη του επί του Κέι Νισικόρι, έχει ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του Λονδίνου.

Τρία σενάρια πρόκρισης ισχύουν στο αμφίρροπο γκρουπ, εκ των οποίων και τα τρία έχουν ως κοινό παρονομαστή τον Κέβιν Άντερσον, που έχει προκριθεί πριν το ματς του κόντρα στον Φέντερερ, στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο ντεμπούτο του στο ATP Finals, ο 30χρονος Νοτιοαφρικανός μετράει δύο straight sets νίκες επί τον Τιμ και Νισικόρι και σήμερα το βράδυ (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ που θέλει νίκη, ή ήττα στα τρία σετ για να προκριθεί.

Ο Άντερσον πέτυχε φέτος την πρώτη του νίκη επί του Φέντερερ, σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων. Και τι νίκη!

Ο Ελβετός προηγήθηκε 2-0 σετ και είχε match point στο 3ο, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Wimbledon 2018, με τον Νοτιοαφρικανό να κερδίζει τελικά τον αντίπαλό του με 13-11 games στο καθοριστικό σετ.

Ο Ρότζερ επιζητεί την εκδίκηση για εκείνη την οδυνηρή ήττα στο αγαπημένο του τουρνουά, και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να την πετύχει απόψε.

Τα σενάρια πρόκρισης του Group Leyton Hewitt

Ανεξαρτήτου σκορ, αν ο Φέντερερ κερδίσει τον Άντερσον και ο Τιμ κερδίσει τον Νισικόρι, τότε ο Φέντερερ τερματίζει 1ος και ο Άντερσον προκρίνεται ως 2ος στον όμιλο.Αν ο Άντερσον κερδίσει τον Φέντερερ στα δύο σετ και ο Τιμ κερδίσει τον Νισικόρι στα δύο σετ, τότε ο Άντερσον προκρίνεται ως 1ος και η 2η θέση θα κριθεί από το ποσοστό κερδισμένων games.Αν ο Άντερσον κερδίσει τον Φέντερερ στα τρία σετ και ο Τιμ κερδίσει τον Νισικόρι στα δύο σετ, τότε ο Άντερσον περνάει ως 1ος και ο Φέντερερ ως 2ος του ομίλου.

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

The post Τελευταία ευκαιρία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα