Ο λόγος που ακύρωσε την προπόνησή του ο Φέντερερ

Για ψυχολογικούς και σωματικούς λόγους, είχε ακυρώσει την προπόνησή του τη Δευτέρα

Η ήττα από τον Νισικόρι στην πρεμιέρα του ATP Finals, είχε προβληματίσει πολύ τους θαυμαστές του Ρότζερ Φέντερερ και η είδηση ότι ο Ελβετός δεν προπονήθηκε την επόμενη ημέρα, δημιούργησε μεγαλύτερες ανησυχίες.

Τα πράγματα ηρέμησαν κάπως μετά τη straight sets νίκη του Φέντερερ επί του Ντόμινικ Τιμ στη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και ακόμη περισσότερο όταν ο

μαέστρος επεσήμανε τους λόγους που δεν προπονήθηκε εκείνη την ημέρα.

“Ναι και θα κάνω το ίδιο και αύριο γιατί λειτούργησε” είπε ο έξι φορές πρωταθλητής του ATP Finals και συνέχισε: “Δεν είχε να κάνει με το forehand ή το backhand μου. Ήταν το μυαλό μου. Μερικές φορές χρειάζεσαι απλά ένα μικρό διάλειμμα. Έχω παίξει πολύ τένις τους τελευταίους δύο μήνες γι’αυτό αποφασίσαμε με την ομάδα μου να μην προπονηθώ. Η ομάδα μου μου είπε να ευχαριστηθώ την ημέρα με την οικογένειά μου και να επιστρέψω χαρούμενος για τον επόμενο αγώνα.

“Είμαι χαρούμενος που αντέδρασα έτσι, μετά από την ήττα στην πρεμιέρα”

Ο Φέντερερ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον πρωτοπόρο του ομίλου και αήττητο, Κέβιν Άντερσον με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στα ημιτελικά του Λονδίνου.

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW | OOP(-2h) | TV SCHEDULE

The post Ο λόγος που ακύρωσε την προπόνησή του ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα