“Σβηστός” στα ημιτελικά! – VIDEO

Με απίστευτη άνεση και ευκολία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε σε ακόμα έναν ημιτελικό World Tour Finals μετά την γρήγορη νίκη του και επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Υγιεινό περίπατο κάνει μέχρι στιγμής στο Nitto ATP Finals ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με δύο άνετες νίκες στις οποίες δεν έχασε σετ και ολοκλήρωσε πολύ γρήγορα, ο Νόλε βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό γύρο ανεξαρτήτως του τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Μαρίν Τσίλιτς.

Ο

Σάσα Ζβέρεφ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο σετ και φυσικά αυτό δεν ήταν αρκετό για να έχεις ελπίδες κόντρα στον καλύτερο τενίστα του κόσμου που πήρε ακόμα μια νίκη με 6-4, 6-1 επί του νεαρού Γερμανού.

Το σημείο που κρίθηκε το ματς ήταν στο 4-4 του πρώτου σετ όταν και ο Ζβέρεφ έχασε δύο break point από τα οποία, πνευματικά, δεν επανήλθε ποτέ.

Πήρε μόλις ένα game σε όλο το υπόλοιπο ματς απέναντι σε έναν Τζόκοβιτς που δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό αλλά όποτε χρειαζόταν ανέβαζε τη μία ταχύτητα που άφηνε πολύ πίσω του τον Ζβέρεφ.

Ο τρόπος πάντως που κατέρρευσε και στο τέλος παράτησε το δεύτερο σετ ήταν ένα πολύ κακό δείγμα για τον 21χρονο τενίστα που θεωρείται το next big thing(;) του παγκόσμιου τένις…

Τουλάχιστον η νίκη κόντρα στον Τσίλιτς τον κρατά στο 1-1 και, εννοείται, στο κόλπο πρόκρισης για τον ημιτελικό γύρο.

Τετάρτη, 14/11: Group Stage ATP Finals
Djokovic (Serbia) beat Zverev (Germany) 6-4 6-1

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW | OOP (-2h)| TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Σβηστός” στα ημιτελικά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα