“Ταύρος” Ράφα, σφράγισε το FEDAL! – VIDEO

Με μία ακόμα “κτηνώδη” εμφάνιση, ο Ράφα Ναδάλ ισοπέδωσε τον Σαμ Κουέρι και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Wimbledon χαρίζοντας μας τον ημιτελικό-όνειρο κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ!

Απίστευτος Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 33χρονος Ισπανός, “ξοφλημένος” σύμφωνα με πολλούς…γνώστες του αθλήματος στις επιφάνειες μακριά από το χώμα, προκρίνεται απίστευτα πειστικά στα ημιτελικά του Wimbledon

για δεύτερη σερί σεζόν!

Ο “ταυρομάχος” και μεγαλύτερος μαχητής όλων των εποχών αντιμετώπισε άριστα το μεγάλο “όπλο” του Σαμ Κουέρι, το σερβίς, και από εκεί και έπειτα, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στο να κερδίσει τον φιλότιμο Αμερικανό με 7-5, 6-2, 6-2.

Και τα…οφέλη της νίκης του Ράφα για όλους εμάς είναι πάρα πολλά μιας και θα δούμε, το απόγευμα της Παρασκευής, έντεκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν στο Wimbledon, την τιτανομαχία Φέντερερ-Ναδάλ ένα ματς που ήδη μετράμε τα δευτερόλεπτα για το πότε θα ξεκινήσει!

Ο Ράφα θα έχει ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνο το τελευταίο χρονικά ματς που έδωσε κόντρα στον Φέντερερ στο Λονδίνο, μιλάμε για τον επικό τελικό του 2008 τον οποίο και κέρδισε σε μια μαραθώνια νίκη που του χάρισε το πρώτο του Wimbledon και λίγες εβδομάδες μετά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά!

Όλα αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν, δείχνουν παρόλα αυτά την απίστευτη μακροημέρευση που έχουν αυτοί οι δύο θρύλοι του αθλήματος που συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο άθλημα με τον δικό τους κυριαρχικό τρόπο, παρέα με τον τρίτο της…συμμορίας Νόβακ Τζόκοβιτς!

Αφού αντιμετώπισε άριστα το σερβίς του Σαμ Κουέρι, ο Ναδάλ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο να κάνει δικό του τον προημιτελικό της Τετάρτης.

Όλη η “ιστορία” του ματς ήταν το πρώτο σετ.

Εκεί ο Ναδάλ φάνηκε ότι “καθάρισε” τη δουλειά με το break που έκανε από νωρίς, ωστόσο, σερβίροντας για το σετ στο 5-4, ο Κουέρι κατάφερε να κάνει ένα μάλλον ανέλπιστο σπάσιμο σερβίς που του έδωσε ξανά την ισορροπία στο σετ!

Αν κάποιος τενίστας όμως γνωρίζει πώς να ξαναπαίρνει το μομέντουμ εκεί που το έχει πάρει ο αντίπαλός του, είναι ο Ράφα που έκανε στο “καπάκι” το 6-5 πριν κλείσει το σετ, πολύ δύσκολα, στο επόμενο service game του σώζοντας τρία break point του Αμερικανού!

Αυτό ήταν.

Η πίστη του Κουέρι στη νίκη εξανεμίστηκε μαζί με την απώλεια του πρώτου σετ και τα υπόλοιπα δύο σετ κύλησαν πανομοιότυπα με τον Ράφα να κάνει διπλό break και στις δύο περιπτώσεις στον Αμερικανό για να κερδίσει, στο τέλος εύκολα, το ματς.

Φέντερερ και Ναδάλ, Ναδάλ και Φέντερερ, προχωρούν προς τον μεταξύ τους ημιτελικό δείχνοντας να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε φαντάζεστε τι μας περιμένει…

Τετάρτη, 10/7: Προημιτελικοί Wimbledon
Djokovic (Serbia) beat Goffin (Belgium) 6-4 6-0 6-2
Agut (Spain) beat Pella (Argentina) 7-5 6-4 3-6 6-3
Federer (Switzerland) beat Nishikori (Japan) 4-6 6-1 6-4 6-4
Nadal (Spain) beat Querrey (USA) 7-5 6-2 6-2

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post “Ταύρος” Ράφα, σφράγισε το FEDAL! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα