Τα Βαλκάνια πήγαν…Ασία!

Σε έναν καθόλα Βαλκανικό τελικό, Νόβακ Τζόκοβιτς και Μπόρνα Τσόριτς θα διεκδικήσουν τον φετινό Masters τίτλο στην Σανγκάη!

Στα high του…το Βαλκανικό τένις!

Ένας Σέρβος και ένας Κροάτης θα είναι, λοιπόν, οι διεκδικητές ενός από τα σπουδαιότερα τρόπαια που υπάρχουν στο τένις, το Masters της Σανγκάης, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11:30 GR).

Ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς ψάχνει τον δεύτερο Masters τίτλο του στην σεζόν και 32ο συνολικά στην καριέρα του, που θα τον στείλει σε απόσταση αναπνοής από τους 33 (αριθμός-ρεκόρ) ενός άλλου τεράστιου παίκτη, του Ραφαέλ Ναδάλ.

Και από την

άλλη, ο πρωτάρης σε τελικούς Masters Μπόρνα Τσόριτς που έχει παρομοιαστεί ουκ ολίγες φορές με τον…Νόβακ Τζόκοβιτς για το παρόμοιο στιλ παιχνιδιού τους και το πάθος που δείχνουν στο κορτ για κάθε πόντο.

Ο Τσόριτς που προέρχεται από μια τεράστια, από κάθε άποψη, νίκη εις βάρος του Ρότζερ Φέντερερ που λογικά τον έχει στείλει στον…έβδομο ουρανό από πλευράς αυτοπεποίθησης γνωρίζοντας πλέον, πως στην καλύτερη του μέρα, μπορεί να κερδίσει τους πάντες.

Και ο Τζόκοβιτς, όμως, δεν πάει πίσω…

Ο 31χρονος Σέρβος είναι ένας “ψυχρός δολοφόνος” στο φετινό Ασιατικό Masters δίχως να έχει χάσει ούτε σετ, δαπανώντας ελάχιστη ώρα στο κορτ και παίζοντας ξανά το γνωστό του ρομποτικό και αλάνθαστο τένις.

Η προϊστορία τους μικρή και μάλλον δίχως μεγάλη σημασία μιας και οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους, τις οποίες κέρδισε ο Σέρβος, έγιναν στο χώμα και σε εντελώς διαφορετική επιφάνεια και περίοδο της σεζόν από τώρα.

Σαφέστατα και ο Νόλε της πλούσιας εμπειρίας του από τέτοια ματς αλλά και της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης εκκινεί από τη θέση του φαβορί αλλά, αν ο Τσόριτς επαναλάβει την εμφάνιση των ημιτελικών, θα του βάλει πολύ δύσκολα…

SHANGHAI MASTERS DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα Βαλκάνια πήγαν…Ασία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα