Αγώνας επίδειξης Τζόκοβιτς-Στέπανεκ

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράντεκ Στέπανεκ μετά την αποτυχημένη επαγγελματική τους συνεργασία, ανακοίνωσαν πως θα δώσουν αγώνα επίδειξης στην Πράγα, στα μέσα του Οκτώβρη…

Μπορεί να μην μπόρεσαν να στεριώσουν ως ομάδα επαγγελματικά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως κρατούν κακία ο ένας στον άλλον. Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράντεκ Στέπανεκ έχουν πολύ καλές σχέσεις και το επιβεβαιώνουν ακόμη μια φορά, με την ανακοίνωση αγώνα επίδειξης, τον οποίο θα δώσουν στις 18 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, στην O2 Arena

της Πράγας στην Τσεχία, ο Νόλε θα αντιμετωπίσει τον πρώην προπονητή του, ο οποίος παρότι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τένις λόγω τραυματισμού πέρσι, φαίνεται να θέλει ακόμη να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

”Ποτέ μου δεν ήθελα να πω αντίο στο τένις λόγω τραυματισμού, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Είμαι χαρούμενος που θα μπω και πάλι στο court για να αγωνιστώ, απέναντι μάλιστα στον Νόβακ”, τόνισε σε δηλώσεις του ο Στέπανεκ ενόψει του αγώνα επίδειξης.

Ο Νόλε από την πλευρά του, αν και έχει αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου, με το Αμερικανικό Όπεν, τα δυο Masters σε Σανγκάη και Παρίσι, τα ATP World Tour Finals, αλλά και το Laver Cup, θα βρει χρόνο να παίξει απέναντι στον φίλο του, Ράντεκ Στέπανεκ, δίνοντας έτσι ακόμη μια απάντηση σε όλους όσους ήθελαν τον Σέρβο να διατηρεί κακές σχέσεις με τον Τσέχο, μετά το τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αγώνας επίδειξης Τζόκοβιτς-Στέπανεκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα