Τα πήρε όλα κι έφυγε…

10:33 3/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ούτε η κάτοχος τεσσάρων Grand Slam τίτλων, Ναόμι Οσάκα κατάφερε να βάλει φρένο στην ασταμάτητη Ίγκα Σφιόντεκ η οποία συνέχισε το αήττητο σερί της από τον Φεβρουάριο, κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο WTA 1000 τίτλο της και πιστοποίησε τον τίτλο της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο.

Η 20χρονη Πολωνή κατέκτησε το Miami Open χωρίς να χάσει σετ, πέτυχε την 17η συνεχόμενη νίκη της στο

Tour, έφυγε πλουσιότερη κατά 1.2εκ. δολάρια από τη Φλόριντα και θα γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την άνοδό της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα (04/04), εκμεταλλευόμενη και την αιφνίδια απόσυρση της Άσλει Μπάρτι από το επαγγελματικό τένις.

Έτσι, έγινε μόλις η 4η τενίστρια στην ιστορία που κατακτά το Sunshine Double, το Indian Wells και το Μαϊάμι και πλέον είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της χρονιάς στο χώμα.

“Νιώθω πολύ γεμάτη και υπερήφανη για τον εαυτό μου. Νιώθω ότι πρέπει να το γιορτάσω γιατί δεν ξέρω για πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό το σερί. Το σερί μου έδωσε αυτοπεποίθηση και την άνοδό μου στο Νο1. Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου, ότι μπορώ να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και πως δεν χρειάζεται να είμαι στο 100% για να κερδίσω ματς κόντρα σε τοπ αντιπάλους. Μπορώ να εμπιστευτώ τον εαυτό μου λίγο περισσότερο πλέον” είπε η Σφιόντεκ στη θριαμβευτική συνέντευξη Τύπου, μετά το εντυπωσιακό 6-4, 6-0 επί της Ναόμι Οσάκα στον τελικό του Μαϊάμι.

Η Σφιόντεκ έγινε η πρώτη τενίστρια που κατακτά τα τρία πρώτα WTA 1000 τουρνουά της σεζόν και μετά τη νίκη της στον τελικό του Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο χωμάτινο τουρνουά του Τσάρλεστον προκειμένου να ξεκουραστεί για τα ευρωπαϊκά τουρνουά στο χώμα.

WTA MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW

The post Τα πήρε όλα κι έφυγε… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα