“Θα δω βίντεο του Ναδάλ και θα είμαι έτοιμη για το χώμα”

09:19 3/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Αποφασισμένη για την καλύτερη χωμάτινη περίοδο της καριέρας της, εμφανίστηκε η Ναόμι Οσάκα μετά τη βαριά ήττα από την Ίγκα Σφιοντεκ στον τελικό του Miami Open.

Η 24χρονη Γιαπωνέζα, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τέσσερις φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, δεν τα κατάφερε στον πρώτο της τελικό μετά από 13 μήνες (Australian Open 2021), γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-0 από την υπερφορμαρισμένη Πολωνή.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό, η Οσάκα μίλησε για τους δύο μεγάλους

της στόχους που είναι η καλύτερη χωμάτινη σεζόν της καριέρας της και η επιστροφή στο Νο1 της WTA Rankings.

Η χαρισματική τενίστρια πήγε στο Μαϊάμι με το Νο77 του κόσμου, κινδυνεύοντας να βγει και εκτός Top100. Μετά τη Φλόριντα επιστρέφει στο Top40 και έθεσε βραχυπρόθεσμο στόχο να είναι seeded στο Roland Garros.

“Θέλω την επόμενη χρονιά ή στο τέλος της τρέχουσας, να είμαι Top10. Την επόμενη χρονιά θέλω το Νο1. Είναι ωραίο να έχεις κάτι να κυνηγήσεις και μάλλον αυτό είναι που μου λείπει. Θέλω το κίνητρο για να γίνω καλύτερη” είπε η Οσάκα.

Όσον αφορά για την προσέγγισή της στη χωμάτινη σεζόν, η Γιαπωνέζα είπε με χιούμορ: “Θα παρακολουθήσω πολλά βίντεο του Ναδάλ να δω πως κινείται. Θα υποστηρίζω τον Κάρλος Αλκαράθ γιατί τα σπάει” και συνέχισε: “Είμαι ακόμα σε διαδικασία εκμάθησης στο χώμα και στο γρασίδι όμως φέτος θέλω πραγματικά να τα πάω καλά. Θα κάνω ότι μπορώ για να έχω τα αποτελέσματα. Όχι ότι το αποτέλεσμα είναι το παν αλλά θέλω πραγματικά να τα πάω καλά”

Τέλος, η Οσάκα που πέρυσι έκανε ένα μεγάλο διάλλειμα από το άθλημα για να δώσει προτεραιότητα στη ψυχική της υγεία, είπε πως πλέον βλέπει πιο χαλαρά τα πράγματα και προσπαθεί να απολαύσει την κάθε στιγμή.

“Δεν είμαι τόσο απογοητευμένη όσο συνήθιζα μετά από τέτοιες ήττες. Τώρα το φυσιολογικό ήταν να κλαίω στα αποδυτήρια ή κάτι τέτοιο αλλά τώρα είμαι πιο χαλαρή. Νιώθω ότι πλέον ξέρω τι θέλω και αυτό που χρειάζεται είναι να επιστρέψω στις προπονήσεις ελπίζοντας να τα πάω καλύτερα στο επόμενο τουρνουά”

WTA MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW

The post “Θα δω βίντεο του Ναδάλ και θα είμαι έτοιμη για το χώμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Θα, Ναδάλ,“tha, nadal