ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου “Εφόσον πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως”

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε φιλικό αγώνα με τη Φαρούλ Κοστάντζα το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο της Τούμπας (25/03, 18:00), κεκλεισμένων των θυρών.

Και λίγες ώρες μετά ο Ράζβαν Λουτσέσκου, από την πατρίδα του όπου και βρίσκεται εκμεταλλευόμενος το τετραήμερο ρεπό της ομάδας, προέβη σε δηλώσεις για τη λογική αυτού του αγώνα: «Η Φαρούλ μας το πρότεινε. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών ειδικά όταν έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές

ομάδες αλλά εφόσον πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή στιγμή και για τις δύο ομάδες».

Πρόκειται για την ομάδα του Γκεόργκι Χάτζι, που φέτος έχει εκπλήξει ευχάριστα ευρισκόμενη στην 1η θέση του ρουμανικού Πρωταθλήματος. Κι όπως ανέφερε σχετικά ο 54χρονος τεχνικός του “Δικεφάλου”: «Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Χάτζι, που είναι ένας μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας θα είναι πολύ σκληρή και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα