Τα φώτα στραμμένα στο Τιμ – Κύργιος την Παρασκευή

Όλα είναι έτοιμα για τη 5η ημέρα του Australian Open, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να έχει βγει και αρκετές αναμετρήσεις τόσο στο Αντρικό, όσο και στο Γυναικείο να έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, αφού πρώτα αναμένεται να ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι Γυναικείες αναμετρήσεις, από τις οποίες φυσικά ξεχωρίζουν αυτές των Γκαρμπίν Μουγκουρούθα και Άρινα Σαμπαλένκα.

Η περσινή φιναλίστ του Australian Open

θα αντιμετωπίσει την Ζαρίνα Ντίγιαζ από το Καζακστάν Νο.83 στο κόσμο, με τις δύο τους να έχουν τεθεί μια μόλις φορά και την Ισπανίδα να έχει επικρατήσει. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03:30π.μ.(ώρα Ελλάδος).

Το Νο.7 στο κόσμο Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει στην Rod Laver Arena(02:00π.μ. ώρα Ελλάδος) την Λι Άν Νο.69 στη παγκόσμια κατάταξη. Οι δύο τους θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά.

Μόλις τελειώσει η αναμέτρηση της Λευκορώσας στην Rod Laver Arena, η Σερένα Γουίλιαμς άλλοτε Νο.1 στο κόσμο θα υποδεχθεί την Αναστασία Ποταπόβα. Η νεαρή τενίστρια από τη Ρωσία βρίσκεται στην 101 θέση του κόσμου.

Το πρωί στις 10 π.μ. ώρα Ελλάδας, η Σιμόνα Χάλεπ Νο.2 στο κόσμο, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, με τις δύο τους να παίζουν για πρώτη φορά ως αντίπαλες.

Τώρα όσον αφορά το Αντρικό τένις, οι πρώτες αναμετρήσεις θα αρχίσουν ξημερώματα της Παρασκευής με τον Άντριαν Μαναρίνο να αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη Rod Laver Arena(04:00π.μ ώρα Ελλάδος).

Στο ίδιο γήπεδο στις 10:00π.μ. ώρα Ελλάδος ο Νο.1 στο κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ, Αμερικανό τενίστα, που βρίσκεται στο 31 του πλανήτη. Οι δύο τους έχουν έρθει αντιμέτωποι δύο φορές με τον Σέρβο να παίρνει ισάριθμες νίκες.

Φυσικά, το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Ντόμινικ Τιμ. Οι δύο τους θα βρεθούν στην John Cain Arena(10:00π.μ. ώρα Ελλάδος). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τους έχουν αγωνιστεί ξανά ως αντίπαλοι το 2015 στο Νις της Γαλλίας σε μια χωμάτινη διοργάνωση, όπου όμως τότε ο Κύργιος είχε αποχωρήσει από τον αγώνα εξαιτίας τραυματισμού κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ.

Αν μη τι άλλο, τα φώτα θα πέσουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Αυστριακό να έχει τον αέρα του πρώτου του Grand Slam που κατέκτησε στο US Open 2020 και τον Νικ να φιλοδοξεί σε μια μεγάλη πρόκριση μπροστά στο κοινό του.

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

ROD LAVER ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR)
7-Aryna Sabalenka (Belarus) v Li Ann (U.S.)
Anastasia Potapova (Russia) v 10-Serena Williams (U.S.)
32-Adrian Mannarino (France) v 6-Alexander Zverev (Germany)

Όχι πριν τις 10:00GR
32-Veronika Kudermetova (Russia) v 2-Simona Halep (Romania)
1-Novak Djokovic (Serbia) v 27-Taylor Fritz (U.S.)

MARGARET COURT ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR)
19-Marketa Vondrousouva (Czech Republic) v Sorana Cirstea (Romania)
14-Garbine Muguruza (Spain) v Zarina Diyas (Kazakhstan)
18-Grigor Dimitrov (Bulgaria) v 15-Pablo Carreno Busta (Spain)

Όχι πριν τις 10:00GR
11-Denis Shapovalov (Canada) v 20-Felix Auger-Aliassime (Canada)
15-Iga Swiatek (Poland) v Fiona Ferro (France)

JOHN CAIN ARENA (ώρα έναρξης 02:00GR)
Hsieh Su-wei (Taiwan) v Sara Errani (Italy)
27-Ons Jabeur (Tunisia) v 3-Naomi Osaka (Japan)
Aslan Karatsev (Russia) v 8-Diego Schwartzman (Argentina)
3-Dominic Thiem (Austria) v Nick Kyrgios (Australia)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τα φώτα στραμμένα στο Τιμ – Κύργιος την Παρασκευή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα