ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι λέει η Εισαγγελία Εφετών για την παρουσία Μαρινάκη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League (23/2, 19:30, PAOK TV).

Πριν από μερικές ημέρες, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε στείλει ερώτημα για το αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης

δικαιούται να βρίσκεται στην Τούμπα και που ακριβώς.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ο Μαρινάκης έχει απαγόρευση, δεν μπορεί να μπει στην Τούμπα»!

Οι «Δικογραφίες» αποκαλύπτουν την απάντηση της Εισαγγελίας Εφετών και από το έγγραφο γίνεται σαφές ότι για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ισχύει ο περιοριστικός όρος ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε χαρακτηριστικά τα όσα αναγράφονται στο έγγραφο:

«Σε συνέχεια του υπ΄αριθμ. πρωτ 1003/2/1/1- θ/ 20- 2- 20 έγγραφου σας, σας γνωστοποιούμε ότι εις βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη του Μιλτιάδη και της Ειρήνης έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης συμμετοχής του σε κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο, όρος ή ισχύς του οποίου έχει διατηρηθεί με το υπ΄αριθμ΄ 1692/18 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και προφανώς αφορά στην άσκηση διοικητικών αλλά και συναφών με αυτά καθηκόντων»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

View this post on Instagram

Πρόγραμμα Super League-25η αγωνιστική … #slgr #matchday25 … #AEKFC #AEL #Arisfc #AsterasTripolisfc #Atromitosfc #Volosfc #Lamiafc #Xanthifc #Olympiacos #OFIFC #Panathinaikos #Panetolikos #Panionios #PAOK

A post shared by Super League Greece (@super_league_gr) on Feb 21, 2020 at 6:25am PST

The post ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι λέει η Εισαγγελία Εφετών για την παρουσία Μαρινάκη στην Τούμπα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα