Τα δεδομένα μετά την απόσυρση Ράφα

Ο Τζον Ίσνερ είναι ο μεγάλος κερδισμένος της απόσυρσης του Ραφαέλ Ναδάλ από το World Tour Finals του Λονδίνου μιας και καταλαμβάνει την όγδοη προνομιούχο θέση που τον στέλνει για πρώτη φορά στη φαντασμαγορική διοργάνωση!

Με δύο μεγάλες απουσίες σημαδεύτηκε το φετινό ATP Finals.

Δύο παίκτες που δικαιωματικά κατέκτησαν θέση στο μεγάλο τουρνουά με το οποίο κλείνει η σεζόν, δεν κατάφεραν τελικά να αγωνιστούν.

Μιλάμε

για δύο από τους πλέον “πολύπαθους” σε τραυματισμούς τενίστες στην καριέρα τους, τους Ραφαέλ Ναδάλ και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο που δεν είναι τελικά έτοιμοι για το Λονδίνο και θα τους ξαναδούμε με το νέο έτος!

Ο Αργεντινός είχε ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες για την απουσία, ενώ τη Δευτέρα ήρθε και η αναμενόμενη εν πολλοίς απόφαση του Ράφα να μην παίξει καθώς αντιμετωπίζει πληθώρα ζητημάτων από τους κοιλιακούς μέχρι το γόνατο και τον αστράγαλο.

Συνεπώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχουμε και την τελική οκτάδα!

Με τελευταίο “κερδισμένο” τον Τζον Ίσνερ που άκουσε με…χαρά την είδηση της απόσυρσης του Ναδάλ γιατί αυτόματα αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται στην όγδοη θέση που τον στέλνει για πρώτη φορά στο Λονδίνο.

Μία δίκαιη εξέλιξη για τον Αμερικανό γίγαντα που έχει κάνει τεράστια πρόοδο στην καριέρα του τα τελευταία χρονιά και ειδικά το 2018 όταν και κέρδισε τον πρώτο του Masters τίτλο ενώ έφτασε για πρώτη φορά σε ημιτελικά Slam, στο Wimbledon.

Κατά τα άλλα, οι άλλοι επτά είναι γνωστοί: Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Ζβέρεφ, Άντερσον, Τσίλιτς, Ντομινίκ Τιμ και Κέι Νισικόρι θα είναι οι άλλοι μονομάχοι με τον big server Νοτιοαφρικανό Άντερσον να είναι ο μόνος της λίστας που επίσης θα πάρει το “βάπτισμα του πυρός” στο Λονδίνο!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα δεδομένα μετά την απόσυρση Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα