Τα χρειάστηκε η Γουίλιαμς – VIDEO

Μετά το θρίαμβο επί της Μαρίας Σαράποβα, η Σερίνα Γουίλιαμς τα βρήκε σκούρα απέναντι στη 17χρονη, Κατρίν Μακνάλι

Δύσκολη νίκη και πρόκριση στον 3ο γύρο του US Open, πήρε η Σερίνα Γουίλιαμς η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ από την απώλεια του εναρκτήριου σετ και με επιθετικό τένις, ξεπέρασε το εμπόδιο της ανερχόμενης συμπατριώτισσάς της, Κατρίν Μακνάλι.

Η θρυλική Αμερικανίδα, επικράτησε 5-7, 6-3,

6-1 της μόλις 17 ετών αντιπάλου της και συνέχισε την προσπάθεια ισοφάρισης του ιστορικού ρεκόρ των 24ων Grand Slam τίτλων που κυνηγάει με μανία αλλά χωρίς επιτυχία, στα τελευταία Major τουρνουά.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, έμεινε εντυπωσιασμένη από τον ατρόμητο χαρακτήρα της νεαρής Μακνάλι η οποία βρίσκεται στο Νο121 του κόσμου και έχει δυναμική παρουσία τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να της χορηγηθεί κάρτα ελεύθερης συμμετοχής, πραγματοποιώντας την παρθενική της εμφάνιση στο Grand Slam της πατρίδας της.

“Πραγματικά βγήκε έξω και έπαιξε πολύ καλά. Δεν έδειξε φόβο. Δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει και έπαιξε ακριβώς έτσι” είπε η Γουίλιαμς η οποία κέρδισε το πρώτο της US Open (1999), δύο χρόνια πριν καν γεννηθεί η Μακνάλι (2001).

“Επιβίωσα σήμερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον τρόπο που έπαιξα και αντέδρασα” πρόσθεσε η 38χρονη Σερίνα η οποία ολοκλήρωσε το ματς με 32 winners και 28 αβίαστα λάθη.

Στον 3ο γύρο, η κάτοχος 23ων Grand Slam τίτλων θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα Ισίε-Μούτσοβα.

Το εισιτήριο για τις “32” καλύτερες του θεσμού, εξασφάλισε και το Νο10 του ταμπλό, Μάντισον Κις η οποία κέρδισε εύκολα 6-4, 6-1 την Κινέζα, Λιν Ζου.

Η Κις που προέρχεται από τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της, στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας για το US Open στο Σινσινάτι, περιμένει μια εκ των Κένιν-Σίγκεμουντ στον 3ο γύρο.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Τα χρειάστηκε η Γουίλιαμς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα