Συνελήφθη κορυφαίος τενίστας, κάτοχος Grand Slam!

Μεγάλες περιπέτειες για τον Τζάστιν Γκίμελστομπ, πρώην Νο63 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ στα μονά και κάτοχο δυο Grand Slam τίτλων στα μικτά διπλά…

Ο 41χρονος Αμερικανός συνελήφθη από την αστυνομία του Λος Άντζελες, μετά από καταγγελία ενός άνδρα, που ισχυρίζεται πως δέχθηκε βίαιη επίθεση από τον Γκίμελστομπ το βράδυ του Halloween.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν 31 Οκτωβρίου, όταν ο Αμερικανός πρώην

τενίστας και νυν μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΑΤΡ επιτέθηκε, τόσο φραστικά όσο και σωματικά, στον Ράνταλ Κάπλαν που περπατούσε στην δρόμο ανέμελος με την γυναίκα και την κόρη του.

Οι δυο τους ήταν παλαιότερα φίλοι, όμως μια κόντρα τους οδήγησε στο χωρισμό, με τον Γκίμελστομπ να παίρνει… εκδίκηση το βράδυ του Halloween, όταν ντυμένος πιλότος από την ταινία Top Gun, επιτέθηκε άγρια στον, πρώην, φίλο του.

Ο Κάπλαν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις Αρχές του Λος Άντζελες να βρίσκουν τον υπαίτιο του συμβάντος και να τον οδηγούν στο αυτόφωρο.

Ο Γκίμελστομπ πλήρωσε 50.000$ για να ξεμπλέξει προσωρινά, όμως για τις 3 Δεκεμβρίου έχει οριστεί το δικαστήριο, το οποίο αναμένεται να καταδικάσει τον 41χρονο Αμερικανό σε φυλάκιση από 3 ως 8 χρόνια, δίχως πιθανότητα μείωσης ή εξαγοράς της ποινής!

Το 1998 ο Γκίμελστομπ με συμπαίκτρια την Βίνους Γουίλιαμς, κατέκτησε δυο τίτλους Grand Slam, στο Αυστραλιανό Όπεν και το Roland Garros, ενώ στα μονά έφτασε μέχρι και το Νο63 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνελήφθη κορυφαίος τενίστας, κάτοχος Grand Slam! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα