Συνεχίζεται η δράση στο γρασίδι

Με τέσσερις αγώνες άνοιξε η αυλαία του main draw στο Hall of Fame Open του Νιούπορτ

Ντένις Κούντλα, Τζόρνταν Τόμπσον, Τιμ Σμίτσεκ και Βάσεκ Πόσπισιλ, ήταν οι νικητές στην πρεμιέρα του παραδοσιακού τουρνουά που διεξάγεται στο Rhodes Island από το 1881.

Το Hall of Fame

Open, ήταν ουσιαστικά η αφορμή ώστε να γεννηθεί το US Open και πρόκειται για το μοναδικό τουρνουά στο χορτάρι που διεξάγεται στη Βόρειο Αμερική.

Ο Κούντλα συνέχισε τα καλά αποτελέσματα που έχει στη χορτάρινη σεζόν, επικρατώντας με 6-3, 6-4 του Ρούμπενς Μπέμελμανς μετά από μόλις 61 λεπτά, κατά τα οποία πέτυχε τρία break στο σερβίς του Βέλγου αντιπάλου του.

Το Νο8 του ταμπλό και Νο86 στον κόσμο, στο 2ο γύρο περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Μπούργκος-Ραμανατάν.

Το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης, εξασφάλισε και ο Βάσεκ Πόσπισιλ που έχασε μόλις 6 πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς, στη νίκη με 7-6(5), 6-1 επί του Ντόναλντ Γιανγκ.

Ο 28χρονος Καναδός, Νο98 στον κόσμο, έσωσε και τα πέντε break point του αντιπάλου του, στην επιστροφή του στο Rhodes Island για πρώτη φορά μετά το 2013.

Στον επόμενο γύρο, ο Πόσπισιλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του πρόσφατου Νature Valley International και Νο2 του ταμπλό στο Νιούπορτ, Μίσα Ζβέρεφ

Την Τρίτη θα αγωνιστεί ο Μάρκος Παγδατής απέναντι στον Ζιλ Μούλερ ενώ επίσης σημαντικό μας θα διαξαχθεί ανάμεσα στον Ίβο Κάρλοβιτς και τον Άλεξ ντε Μινόρ.

HALL OF FAME OPEN DRAW | OOP | SCORES

The post Συνεχίζεται η δράση στο γρασίδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα