Συνεχίζει δυνατά ο Ντε Μινόρ – VIDEO

Ο Άλεξ ντε Μινόρ συνεχίζει την επιτυχημένη πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour

Μπήκε στη φετινή χρονιά έχοντας μόλις δύο νίκες ATP World Tour. Μετά τη χθεσινή επικράτηση επί του Χούμπερτ Χούρκατς στην πρεμιέρα του Atlanta Open, ο 19χρονος Άλεξ ντε Μινόρ σημείωσε την 12η νίκη του σε 23 ματς που έχει δώσει φέτος στο κορυφαίο επίπεδο του ανδρικού τένις (12-11)

και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης.

Ήταν μια σπουδαία επικράτηση για τον ταλαντούχο Αυστραλό ο οποίος πήρε μόλις ένα game στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να “γυρίσει” το ματς και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη με 1-6, 7-6(0), 7-6(5) επί του 21χρονου Πολωνού.

“Δεν από τις πιο ωραίες νίκες, όμως είναι μια σημαντική νίκη για μένα. Κατάφερα να ανατρέψω το σκορ, να παραμείνω ανταγωνιστικός και να κερδίσω έναν ποιοτικό αντίπαλο” είπε αμέσως μετά ο Ντε Μινόρ ο οποίος σφράγισε το ραντεβού στο 2ο γύρο με το Νο1 του ταμπλό, Τζον Ίσνερ.

Ο Ντε Μινόρ είναι ο νεαρότερος τενίστας στο ταμπλό της Ατλάντα, έχοντας μόλις τρεις περισσότερους κερδισμένους πόντους απ’τον Χούρκατς ενώ κέρδισε το πολύ υψηλό 76% των πόντων του πίσω από το 2ο σερβίς.

Στον άλλον αγώνα που ολοκληρώθηκε στη πρεμιέρα τη Δευτέρα, ο Λούκας Λάτσκο κέρδισε εύκολα 6-2, 6-2 τον Ινδό qualifier, Πράινες Γκιουνεσβαράν και περιμένει έναν εκ των Χάρισον-Ντάκγουορθ στο 2ο γύρο.

Ο Ίβο Κάρλοβιτς προηγούνταν με 6-2, 5-5 του Ντόναλντ Γιανγκ όταν η βροχή ακύρωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στο τουρνουά του διπλού, το Ελληνοαυστραλέζικο δίδυμο Κύργιος/Κοκκινάκης ηττήθηκαν με 6-4, 6-2 από τους Τζον Πάτρικ Σμιθ και Νίκολας Μονρό.

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Συνεχίζει δυνατά ο Ντε Μινόρ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα