Πρέπει να κερδίζει πιο γρήγορα…

Ο Τζον ΜακΕνρο είναι επίτημος καλεσμένος του Όπεν του Αμβούργου και μίλησε για το γερμανικό τένις και δη για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ δίνοντας συμβουλές στον νεαρό άσο…

Όποτε του δίνεται η ευκαιρία, ο “θρύλος” του αθλήματος Τζον ΜακΕνρο σχολιάζει τα τεκταινόμενα στην ATP World Tour την οποία, ούτως ή άλλως, παρακολουθεί πολύ στενά.

Αυτή τη φορά ήταν καλεσμένος στο Αμβούργο του παλαιού τροπαιούχου στο τουρνουά το 1991 και τώρα tournament director Μίκαελ Στιχ και έδωσε το δικό του σχόλιο για το γερμανικό

τένις.

Πρώτα μίλησε για την Αντζελίκ Κέρμπερ, την πρόσφατη νικήτρια του Wimbledon για την οποία είχε μόνο καλά λόγια να πει!

“Η νίκη της κόντρα στη Σερίνα ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Τώρα και κάποιοι άλλοι Γερμανοί θέλουν να γίνουν κάτι μεγάλο, να κερδίσουν Slam αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει…”

Η σπόντα πήγαινε φυσικά για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που μέχρι στιγμής στα Slam δυσκολεύεται από τους πρώτους γύρους πολύ έχοντας τελικά φτάσει μόλις σε έναν προημιτελικό, φέτος στο Ρολάν Γκαρός και εκεί ήταν εξαντλημένος.

“Πρέπει να μάθει να κερδίζει τους αντιπάλους από τους πρώτους γύρους πιο γρήγορα. Δεν ανεβάζει επίπεδο στα κρίσιμα σημεία των σετ. Αυτούς πρέπει να τους “καθαρίζει” 3-0. Σπαταλά πάρα πολλή ενέργεια εκεί. Θα γίνει κάποια στιγμή και αυτό, ίσως στο φετινό Αμερικανικό Όπεν” κατέληξε ο Τζόνι Μακ.

Τέλος, αποκάλυψε ότι παίζει ακόμα τένις αλλά πάνω από τρεις σερί μέρες γιατί age is a bitch(!) όπως είπε με το δικό πάντα αθυρόστομο στιλ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Πρέπει να κερδίζει πιο γρήγορα… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα