Συνέχεια με το διπλό για Τσιτσιπά και Λόπεθ

Μετά από την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στα μονά το Σάββατο, ακολουθεί η αναμέτρηση της Κυριακής στα διπλά, εκεί όπου μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεθ θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους Νο2 του ταμπλό και έμπειρους διπλίστες Ραζίβ Ραμ (ΗΠΑ) και Τζο Σάλσμπουρι (Μ. Βρετανία) σε μια αναμέτρηση που θα δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά και αναμένεται να ξεκινήσει περίπου 01:00 – 01:30 GR. 

Ραμ και Σάλσμπουρι έχουν κατακτήσει 2 Grand Slam (Australlian

Open 2020, US Open 2021), ενώ ήταν και φιναλίστ στους τελικούς της ATP στο Τορίνο τον περασμένο Νοέμβριο. 

Στα μονά, ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα αυτό του Νικ Κύργιου κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι (όχι πριν τις 20:00 GR) σε μια επανάληψη της 1ης και μοναδικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο παικτών του 2018 στην ίδια διοργάνωση, στον ίδιο γύρο με τον Αυστραλό να επικρατεί εύκολα στα 2 sets.

Ευκαιρία για πρόκριση στους “16” έχει και ο συμπαίκτης του Κύργιου στα διπλά, Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό και επίσης προερχόμενο από τα προκριματικά Ντένις Κούντλα, ο οποίος όμως έχει επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Αυστραλό, τόσο στο Μέμφις το 2015, όσο και πιο πρόσφατα στο τουρνουά του Λος Κάμπος. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Αμερικανό και Νο54 του κόσμου, Μακένζι ΜακΝτόναλντ, στη 2η μεταξύ τους συνάντηση φέτος μετά από εκείνη στο Μονπελιέ με τον Ζβέρεφ να επικρατεί στα 2 sets. 

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είναι κι αυτό του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα απέναντι στον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ, αλλά κι εκείνη του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ κόντρα στον επικίνδυνο σέρβερ Καζάκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Στο γυναικείο ταμπλό η Πάουλα Μπαντόσα θα παίξει απέναντι στην Καζάκα Γιούλια Πουτιντσέβα, σε ένα παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα της Κυριακής (27/3) στο κεντρικό court, με την Ισπανίδα να θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς το Νο2 του κόσμου. 

Την Κυριακή αγωνίζεται και η Νο1 του κόσμου (από τις 4/4) Ίγκα Σφιόντεκ που θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Μάντισον Μπρενγκλ, ενώ μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι κι αυτή της 16χρονης Τσέχας Λίντα Φρουβρίτοβα που θα βρει μπροστά της την Λευκορωσίδα, Βικτώρια Αζαρένκα. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Συνέχεια με το διπλό για Τσιτσιπά και Λόπεθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα