Συγκλονιστικό post από Ντολγκοπόλοφ

Φαίνεται πως μετά τον Σεργκέι Στακόφσκι, άλλος ένας πρώην Ουκρανός τενίστας έχει αφήσει τη ρακέτα και έχει πιάσει το όπλο, υπερασπιζόμενος την πατρίδα του έναντι των Ρώσων εισβολέων στην Ουκρανία.

Ο Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ που πριν δέκα χρόνια βρισκόταν στο career high Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, ανέβασε μια φωτογραφία από τον τωρινό εξοπλισμό του στο twitter ο οποίος περιλαμβάνει αρματωσιά, κράνος, σφαίρες και όπλο.

“Συνήθως ήταν ρακέτες και πλέγματα και τώρα είναι αυτό” έγραψε ο 34χρονος Ουκρανός κάτοχος

τριών τίτλων ATP.

Τελευταίο επαγγελματικό παιχνίδι του Ντολγκοπόλοφ στο tour, ήταν το 2018 στο Masters της Ρώμης όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ντολγκοπόλοφ ήταν στην Τουρκία όταν ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και αποφάσισε να πάει να βοηθήσει τους συμπατριώτες του, στην υπεράσπιση του Κιέβου.

Used to be rackets and strings, now this pic.twitter.com/hdYjMDlMuo

— Alex Dolgopolov (@TheDolgo) March 16, 2022

Oleksandr Dolgopolov, one of the most successful Ukrainian tennis players (World №13 in January 2012), came to Kyiv to defend his hometown against Russian forces.

He was in Turkey when the invasion started, so he decided to have military training and then return to his Homeland pic.twitter.com/zZVcwJYOCk

— Hromadske Int. (@Hromadske) March 16, 2022

The post Συγκλονιστικό post από Ντολγκοπόλοφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα