Στο “άψε-σβήσε” Χάλεπ και Σφιόντεκ (vids)

Σε παράσταση για έναν ρόλο, εξελίχθηκαν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί των γυναικών στο Indian Wells.

Σιμόνα Χάλεπ και Ίγκα Σφιόντεκ, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης σε Πέτρα Μάρτιτς και Μάντισον Κις αντίστοιχα, σφραγίζοντας το μεταξύ τους σπουδαίο ραντεβού στα ημιτελικά του BNP Paribas Open.

Η Χάλεπ, πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2015, χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να κερδίσει με 6-1, 6-1 την Μάρτιτς και να πάρει το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τις “4” καλύτερες της διοργάνωσης.

Το

πρώην Νο1 του κόσμου δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Κροάτισσα και επιβεβαίωσε την σπουδαία αγωνιστική άνοδο των τελευταίων εβδομάδων, προερχόμενη από ένα παρατεταμένο διάστημα ντεφορμαρίσματος και διαφόρων προβλημάτων.

“Πιθανότατα αυτό ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι στη χρονιά. Ένιωσα σούπερ, ένιωσα σίγουρη και έπαιξα επιθετικά. Όλα πήγαν πολύ καλά” είπε η Χάλεπ αμέσως μετά.

Στα ημιτελικά της Καλιφόρνια, η Χάλεπ θα αντιμετωπίσει μια επίσης πρώην πρωταθλήτρια του Roland Garros, την Ίγκα Σφιόντεκ η οποία απόλεσε μόλις ένα game στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στη γηπεδούχο και φορμαρισμένη Μάντισον Κις.

Η Πολωνή, Νο3 του ταμπλό, ξόδεψε μόλις 53 λεπτά στο κεντρικό court και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 6-1, 6-0 επί της Αμερικανίδας, σφραγίζοντας το μεγάλο ραντεβού με την Χάλεπ στα ημιτελικά.

Σφιόντεκ και Χάλεπ έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, όλες σε Grand Slam. Η Ρουμάνα είχε κερδίσει το πρώτο ραντεβού στο Roland Garros 2019, ωστόσο η Σφιόντεκ πήρε εκδίκηση την επόμενη χρονιά στο Παρίσι. Στην τελευταία τους συνάντηση, πέρυσι στο Australian Open, η Χάλεπ κέρδισε στα τρία σετ.

Η Σφιόντεκ είναι αήττητη φέτος στα WTA 1000, έχοντας κατακτήσει το πρώτο event στην Ντόχα και πλέον μετράει ρεκόρ 9-0. Αυτή ήταν η 18η νίκη της νεαρής Πολωνής τη φετινή χρονιά, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη τενίστρια.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί Σάκκαρη-Ριμπάκινα (20:00GR) και Μπαντόσα-Κουντερμέτοβα (22:00GR).

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Στο “άψε-σβήσε” Χάλεπ και Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα