Σύγχυση για την τενιστική άσκηση των club players

09:55 1/5/2020 - Πηγή: Tennis24

Η συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το απόγευμα της Πέμπτης, ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά την επιστροφή στις προπονήσεις των αθλητών του τένις η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 5 Μαΐου στα γήπεδα τένις της Ελληνικής επικράτειας.

Οι όμιλοι αντισφαίρισης θα υποδεχθούν και πάλι τους αθλητές που διατηρούν δελτίο αθλητή στην ΕΦΟΑ, όπως προκύπτει από την δήλωση “Αρχικά, θα επιτραπούν όλες οι ατομικές προπονήσεις στους αθλητές

και στις αθλήτριες που έχουν ήδη προκριθεί ή δεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με την εισήγηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Θα επιτραπούν, ακόμη, για αθλητές ηλικιών Εφήβων – Νεανίδων και μεγαλύτερες, ΜΟΝΟ προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους και ΜΟΝΟ για ατομικά αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας, όπως το τένις”

Ωστόσο, σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν οι λεγόμενοι club players, ερασιτέχνες τενίστες που έχουν επιλέξει το τένις ως τρόπο άσκησης, διασκέδασης και εκγύμνασης.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη, πληθυσμιακά, κατηγορία του τένις καθώς αφορά χιλιάδες αθλούμενους και ειδικά τα τελευταία χρόνια το ερασιτεχνικό τένις έχει τρομακτική άνοδο.

Σαν μέσο που εκπροσωπούμε δημοσιογραφικά το αγαπημένο μας άθλημα, δεχόμαστε καθημερινά ερωτήματα από club players για το πότε θα επιτρέπεται να παίξουν τένις.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να απαντήσουμε υπεύθυνα σε αυτό το ερώτημα και το μόνο που μπορούμε να επικαλεστούμε είναι τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ούτε η ΕΦΟΑ έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα ενώ ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έχει προγραμματίσει αναλυτική συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (04/05) όπου θα απαντηθούν και τα τελευταία ερωτήματα.

The post Σύγχυση για την τενιστική άσκηση των club players appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα