Σήμερα τα σπουδαία για το τένις;

Η αγωνία των χιλιάδων φίλων του τένις για το πότε θα επιστρέψουν στα courts, φαίνεται να φτάνει στο τέλος της.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα παρουσιάσει το απόγευμα της Πέμπτης το αναλυτικό σχέδιο που αφορά τον Ελληνικό αθλητισμό όπου αναμένεται να μάθουμε το πλάνο της σταδιακής άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως προέκυψε από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού την Τρίτη, τα ατομικά αθλήματα “ελευθερώνονται” τη Δευτέρα 04 Μαΐου, όμως αυτό αφορά κορυφαίους

αθλητές που έχουν εξασφαλίσει ή διεκδικούν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς του 2021 και για το τένις αυτοί που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι μόνο οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τα tennis clubs και τα δημοτικά γήπεδα, στα οποία χιλιάδες Έλληνες επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Λευτέρη Αυγενάκη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 και θα γίνει στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και του καθηγητή λοιμοξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα (4/5) ο Λευτέρης Αυγενάκης θα παραθέσει επίσης συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο της Κυβέρνησης για την επιστροφή του αθλητισμού στην κανονικότητα, στο πλαίσιο που έκανε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με επιπρόσθετες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα tennis club που αποτελούν τον βασικό πόλο έλξης των φίλων του τένις, θα ανοίξουν 11 ή 18 Μαΐου, με πολύ αυστηρούς κανόνες λειτουργίας για τους αθλούμενους.

The post Σήμερα τα σπουδαία για το τένις; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα